Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, a ti szemetekben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a ti szemetekben mennyire marad férfi egy passzív biszex srác?

Figyelt kérdés

2019. júl. 31. 09:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ez teljesen korrekt. :)
2019. júl. 31. 10:59
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A szexualitás nem attól tesz férfivé vagy férfiatlanná valakit amit csinál, hanem ahogyan csinálja. Számomra egy prosztatája általi adpttságait élvező pasi nem semennyire nem férfiatlan, míg mondjuk egy nőt kihasználo pasi már az. Tehát nem abban ismerszik meg a férfi hogy mit csinál az ágyban, habem hogy milyen indíttatással és hozzáállással. Hogy a saját életemből hozzak példát: aki 15 évesen kihasználta a naivitásomat és személyes szopógépet csinált belőlem az nem férfi a szememben (pedig a szopatás elvileg férfias), viszont a pasi aki vonaglott alattam mikor ujjaztam az nagyon is férfi. Hogy miért? Mert FEL MERI VÁLLALNI a vágyait. Nem egy gyáva, a társadalom megítélésétől félő éretlen gyerek, aki azt mondja az ilyesmire hogy "b#zis", és mégha vannak is biszex hajlamai inkább elnyomja...Nem...nekem ilyen tökös, önmagukat bátran felvállaló és megvalósító FÉRFIAK kellenek.
2019. aug. 3. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!