Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk, ha a tükörben nézegetitek a testeteket, ti is izgatónak találjátok magatokat?
Figyelt kérdés
Úgy értem felizgultok magatokra? Mert bennem sokszor megfordul az a gondolat, hogy hogy megdugnám magam, vagy meglovagolnám magam ha kettő lenne belőlem. (Mellesleg a passzív szerep izgat jobban)
Izgató nézni az álló farkamat vagy a segglyukamat.
Ez veletek is így van?
2019. jún. 30. 13:13
1/15 anonim válasza:
Nem, nem izgulok fel magamra. De azt azért látom, h jó testem van, és hogy mások talán megkívánnák. Annyi még, h én hetero vagyok.
4/15 anonim válasza:
Én is rendszeresen nézegetem magam a tükörbe és le is szoktam elé ülni verni, mert annyira tetszik a látvány.
5/15 anonim válasza:
Nincs olyan alkatom ami számomra izgató látványt nyujtana.
Vagyis nem szexelnék a másolatommal, mert más tipus tetszik.
Szóval nem szoktam tükör előtt ilyesmit csinálni.
6/15 anonim válasza:
Én nem képzelem el hogy megdugom magam csak felizgulok a látványtól.
7/15 A kérdező kommentje:
nekem is volt olyan hogy élvezkedtem a látványon:)
de úgy könnyebb volt, hogy lefotóztam magam, a farkam és a seggem is és azt nézve élveztem el
bár még mást nem próbáltam ki
2019. jún. 30. 16:57
8/15 anonim válasza:
Énis szoktam magam fényképezni a farkamat meg stb és arra élvezek el :$ (előző vagyok)
9/15 anonim válasza:
En is szoktam, sot ki is verem magamra. Meg csinaltam magamrol faszveros videot, arra is ki szoktam verni.
10/15 A kérdező kommentje:
#8-as csak a farkadat szoktad fényképezni:):) ?
#9-es izgató lehet a videó is :P
2019. jún. 30. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!