Szerintetek 15évesen a petting okés dolog? Többi lent
höhöhöö..: D lepedőkirálynő leszek.;)
de tudom hogy engem sose lesz könnyű bedölteni :D szerintem akkor se jó ha egy csaj könnyen oda adja magát..;) vagy ti férfiak nem így látjátok?? nem izgis küzdeni egy kicsit a csajért?
A legjobb, ha azonnal eldobja magát:D:D:D De csak nekünk
Ne add könnyen magad persze!
Küzdeni jó, de nem mindenki hajlandó rá. Én pl olyan nőkbe tudok belehabarodni akikért azután hiába küzdök. Ez is egy beteges dolog és nem is túl előnyös
Akkor nem csak én vagyok az egyetlen hülye a világon :D:D:D már bocs
" "előző voltam" voltam" voltam
értem én nyugival : Dés persze hát előtte a "csiklóizgatás" a rengeteg csók.. szerintem majd meghozza gyümölcsét.: D és jah ha olyan palival vagyok együtt.. bár a pali az olyan hogy nem hiszem hogy azon csámcsogna hogy most nekem milyen: D szóval nem is értem mitől aggódok.. talán nem tudom.. mindenkibe van egy kis félelem.: D
nah szóval.:D a petting az jóó. : Dés nincs mitől félni.. mert az mindenkinek jóó.. :D éés már 15évesen ideje elkezdeni..;) okéés ééés am nagyon szépen köszöönöm;)
Amúgy lehet, hogy van abban valami amit az előttem szóló írt.
Aki nem tudja normálisan leírni a puncipöcögtetést ;P
Sőt. Ezt az osztályban kibeszélitek? Az Zn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!