Szerintetek 15évesen a petting okés dolog? Többi lent
patakmentipettingparty. :P: D grrrrr..
nah de valami értelmes választ??: D
szerintetek miért parázok hogy nem fogok benedvesedni.. vagy éppen nagyon befogok.: D??? az parás ha nagyon nedves a csaj?:P
Egy átlag 15 évesnek azt mondanám,hogy nyugodtan menjen bele, de te olyan ostoba vagy, hogy szerintem inkább hanyagold a kérdést.
OLVASD VÉGIG AMIT ÍROK, NEM LESZ HOSSZÚ!
Úgy írsz erről a dologról,mint egy kis hugyos pitsa... Te elég érettnek tartod magad ehhez?
Félsz,hogy szűk leszel... Áh.. Komolyan buta vagy... Egyrészt a pasik szeretik a szűk csajokat... Másrészt mi a franctól lennél tág? Szűz vagy!!!!
Az meg a másik,hogy ne elégíts ki minden jött-mentet... Nem vagy te ingyenqurva. Legyen tartásod.
Én a helyedben jegelném a kérdést legalább másfél évig.
Nem csak azért, mert lejáratod magad a srác előtt. Hanem azért is, mert egy fiú akaratlanul is kárt okozhat benned, ha elkapkodod a dolgot.
Nem állat vagy. Uralkodj az ösztöneiden.
20L
Én nem írtam,hogy retkes lennél... Ez egy freudi elszólás volt kincsem.
Aki szerint a szűk cunci problémás, az nem férfi. Majd néhány év múlva máshogy fogják látni, ezt elhiheted nekem.
A nedvesedés ugyanez... Minél nedvesebb, annál jobb. Ebből fogja tudni a srác, hogy élvezed, amit csinál.
Tökéletes soha nem leszel. :) De ez azért nem baj, mert még csak 15 éves vagy. Változni fogsz. Akinek nem tetszik, mehet a levesbe.
Tapasztalatszerzésnek jó a petting... De könyörgöm... Pettingparty? :S Ha ilyen komolytalanul tudsz ezzel kapcsolatban megnyilvánulni, akkor szerintem inkább várnod kéne vele...
És, tényleg... Amit az előbb is írtam... Mély nyomokat hagyhat benned egy ilyen dolog!!!
Én 16 voltam mikor elveszítettem a szüzességemet. Azóta orgazmusképtelen vagyok gyakorlatilag
Gondold meg, hogy mennyit ér ez neked.
És nagyon gondold meg,hogy kinek engeded, hogy hozzád érjen.
Ezt úgy mondom neked, mint lány a lánynak, jószándékból.
Először is a szűk puncinál nincs jobb!! az a lényeg.
Ha ez a félelem a mindenkinél meglévő tapasztalatlan szorongás akkor hajrá, az a legjobb érzés. Amikor még izgulsz előtte, mert még nem volt. Onnantól csak lefelé van. Az az ártatlan állapot a legjobb, utána jön az illúzióvesztés.
Ha viszont tényleg félsz komolyan akkor igazat kell adnom annak aki az orgazmusképtelenséggel ijesztgetett. Az g ecinagy sz opás... uh ne izguld túl mert magaddal szúrsz ki. Csak lazán, mintha lovat b@sznál :D
Ne légy maximalista. Nagyon nagy fogyatékosság. A hibákban rejlik a szépség. Az összes maximalista nő fapi na. Ne légy az. Ahogy kijön. Okosan ügyesen lazán, az életet élvezve. Nem baj, ha lefejeled véletlenül a csávót és eltörik az orra. Jó lehet, hogy nem látod többet, de még mindig jobb, mert később nevetni fogsz rajta, mintha a nemlétező tökéletességgel kergetsz őrületbe mindenkit, mert akkor egy idő után már nem fogsz nevetni semmin
NE LÉGY MAXIMALISTA, csak lazán mint a lóval ;) sok sikert és jó szűk puncit
Ugyan. Csak a fantáziátlan emberek nem jók a szexben. Egy kis perverzitás egy kis gyakorlat és lepedő királynő leszel. Akinek forr a vére az csak az lehet, persze a maximalizmus akkor ki kell dobni, az nem egyeztethető össze vele :D:D:D. A szűk puncit hidd el, f vagyok.
Sok sikert és hibát
az előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!