Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy titkoljam el, hogy még...

Hogy titkoljam el, hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és hétvégére esedékes a Nagy Nap. De Ő nem tudja, hogy szűz vagyok és nem is akarom Neki elmondani. Vagyis de, de csak miután megtörtént a dolog... És azt szeretném, ha meglepődne rajta, vagyis nagyon ügyesnek kell lennem, meg persze ott van az a vérzés dolog... nem lehet azt valahogy kikerülni? Hogy semmiképp ne vérezzek (mivel első alkalom lenne)?
2010. júl. 6. 18:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
...en orunek egy szuz csajnak.. 21f
2010. júl. 6. 19:29
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
bocs orulnek 21f
2010. júl. 6. 19:29
 13/37 anonim ***** válasza:
90%
16 évesen szerinted ciki, hogy még szűz vagy??? Hová fajul ez a világ...
2010. júl. 6. 19:52
 14/37 anonim ***** válasza:
95%

1. 16 évesen nem ciki szűznek lenni, sőt inkább még mindenkinek annak kellene lennie

2. nem értem miért nem akarod elmondani úgyis észre lehet azt venni, mert nincs tapasztalatod

3. van aki vérzik van aki nem, ezt nem lehet elkerülni

Amúgy meg szerintem jobb lenne ha nem szexelnél még, nagyon éretlen a gondolkodásod. Nem trendből kell valakivel lefeküdni, hanem ha szeretitek egymást. Ha ez így van nem érdekli a fiút hogy szűz vagy, vagy sem. Meg neked sem a hazugságon járna az eszed.

2010. júl. 6. 20:08
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
elég nagy baj, hogy úgy érzed ciki, hogy 16 évesen még szűz vagy, bár ez nem a te hibád. Egy olyan világban ahol a szórakozóhelyen 12 éves csajszik dörgölöznek, és invitálják egy körre a 19-20 éves srácokat, egyre ritkább, hogy vannak olyan lányok is, mint te. Mond el a barátodnak, mert jobban fog vigyázni, még többet fog neki is jelenteni, hogy ő lehet az első
2010. júl. 6. 20:48
 16/37 anonim válasza:
94%
ufff hát ha ezért otthagy akkor látszik mennyit érsz neki... és akkor még te jársz jobban hidd el!
2010. júl. 6. 20:51
 17/37 anonim ***** válasza:
94%
Nem a vérzés hanem a TAPASZTALATLANSÁG miatt bukik le az ember. A pasik nagy része imád tanítgatni egy nőt...pláne ilyen szituációban. Ha 16 éves csajokkal kezd, nem tudom mit vár? Egy kiélt luvnyát? Szerintem örülni fog neki hogy nem ment át rajtad a fél ország...
2010. júl. 6. 20:59
 18/37 anonim ***** válasza:
49%
ELBASZTAD:D......csupán pár ezren tudják h az vagy a kérdésed miatt.....szóval már nem titok:D
2010. júl. 6. 21:41
 19/37 A kérdező kommentje:
hehehe vicces vagy.....:S Csak szerencsére nem érdekel, hogy te tudod.... Csak az számít, hogy Ő mit gondol.... De úgy érzem hallgatni fogok a hasznos tanácsokra.... és elmondom neki....:)
2010. júl. 6. 21:49
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Fájni fog így elsőre.
2010. júl. 6. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!