16 éves lány vagyok, és hétvégére esedékes a Nagy Nap. De Ő nem tudja, hogy szűz vagyok és nem is akarom Neki elmondani. Vagyis de, de csak miután megtörtént a dolog... És azt szeretném, ha meglepődne rajta, vagyis nagyon ügyesnek kell lennem, meg persze ott van az a vérzés dolog... nem lehet azt valahogy kikerülni? Hogy semmiképp ne vérezzek (mivel első alkalom lenne)?
Ez ellen nem tudsz mit tenni. Miért akarod eltitkolni? Nyugodtan mond meg neki. Ha tényleg szeret, akkor még örülni is fog, hogy szűz vagy.
2010. júl. 6. 18:58
2/37 anonim válasza:
De minek akarod eltitkolni? Ez szerinted ciki vagy mi? Ha elmondod, legalább óvatosabb lesz....
A vérzést meg nem tudod elkerülni. Persze van olyan, aki nem vérzik (pl. nekem egy csepp sem volt), de ha olyan "típus" vagy, akkor nem tudod megakadályozni:D
2010. júl. 6. 18:59
3/37 anonim válasza:
háát te dili vagy :Dmár bocsi.örülnél neki hogy szűzen adhatod oda magad neki.Nem kell hogy azthigyje hogy nem vagy szűz.mondd el neki,hogy az vagy aztán ha ügyes leszel majd megdícsér.
2010. júl. 6. 18:59
4/37 anonim válasza:
a vérzés dolog ugy van h van akinek rögtön átszakad a szüzhártyája és vérzik v picit v nagyon, de lehet h olyan rugalmas a hártya h csak szüléskor fog átszakadni. ezt nem lehet tudni elöre senkinél h mi lesz. de miért nem mondod el ? sztem ha nem mondod el neki akk lehet h durván fogja csinálni és fájni fog ahelyett h tudná h óvatos legyen meg vigyázzon rád
2010. júl. 6. 19:00
5/37 anonim válasza:
nem értem a kérdést. egyszerűen ne mondd el neki. a vérzés ellen nem tudsz mit tenni.
2010. júl. 6. 19:00
6/37 anonim válasza:
De buta vagy angyalom, látom téged sem az eszedért szerettek meg
2010. júl. 6. 19:01
7/37 anonim válasza:
mondd el neki előtte mindenképpen. Én a srác helyében kicsit pipa lennék, ha utána tudnám csak meg ... persze csak azért, mert akkor nyilván teljesen máshogy állna az ember a dologhoz... ami meg neked lenne jobb
(+ és gondolj bele: tényleg azon akarsz aggódni az első közben, hogy mi van, ha lebuksz?)
2010. júl. 6. 19:08
8/37 anonim válasza:
en szerintem tudja a fiu h te meg szuz vagy ( ha annyira okos a gyerek)
2010. júl. 6. 19:08
9/37 A kérdező kommentje:
A fiú 23 éves, és már tapasztalt... És félek, hogy ha megtudná, hogy reagálna. Nem akarom elveszíteni és kívánom is nagyon... Szóval akkor szerintetek mondjam el neki?
2010. júl. 6. 19:14
10/37 anonim válasza:
jaj istenem!16 éves korban mióta ciki, ha valaki szűz?!mert megérteném, ha mondjuk nem 16, hanem 46 éves lennél.
mondd el mindenféleképpen!ha tudja, h mi a helyzet,vigyázni fog rád,óvatos lesz.amúgy lehet, kicsit durvább lenne.szerintem még örülni is fog neki, ő lesz neked az első
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!