Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy titkoljam el, hogy még...

Hogy titkoljam el, hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és hétvégére esedékes a Nagy Nap. De Ő nem tudja, hogy szűz vagyok és nem is akarom Neki elmondani. Vagyis de, de csak miután megtörtént a dolog... És azt szeretném, ha meglepődne rajta, vagyis nagyon ügyesnek kell lennem, meg persze ott van az a vérzés dolog... nem lehet azt valahogy kikerülni? Hogy semmiképp ne vérezzek (mivel első alkalom lenne)?
2010. júl. 6. 18:53
1 2 3 4
 1/37 anonim válasza:
95%
Ez ellen nem tudsz mit tenni. Miért akarod eltitkolni? Nyugodtan mond meg neki. Ha tényleg szeret, akkor még örülni is fog, hogy szűz vagy.
2010. júl. 6. 18:58
 2/37 anonim ***** válasza:
95%

De minek akarod eltitkolni? Ez szerinted ciki vagy mi? Ha elmondod, legalább óvatosabb lesz....

A vérzést meg nem tudod elkerülni. Persze van olyan, aki nem vérzik (pl. nekem egy csepp sem volt), de ha olyan "típus" vagy, akkor nem tudod megakadályozni:D

2010. júl. 6. 18:59
 3/37 anonim válasza:
100%
háát te dili vagy :Dmár bocsi.örülnél neki hogy szűzen adhatod oda magad neki.Nem kell hogy azthigyje hogy nem vagy szűz.mondd el neki,hogy az vagy aztán ha ügyes leszel majd megdícsér.
2010. júl. 6. 18:59
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
a vérzés dolog ugy van h van akinek rögtön átszakad a szüzhártyája és vérzik v picit v nagyon, de lehet h olyan rugalmas a hártya h csak szüléskor fog átszakadni. ezt nem lehet tudni elöre senkinél h mi lesz. de miért nem mondod el ? sztem ha nem mondod el neki akk lehet h durván fogja csinálni és fájni fog ahelyett h tudná h óvatos legyen meg vigyázzon rád
2010. júl. 6. 19:00
 5/37 anonim ***** válasza:
94%
nem értem a kérdést. egyszerűen ne mondd el neki. a vérzés ellen nem tudsz mit tenni.
2010. júl. 6. 19:00
 6/37 anonim válasza:
91%
De buta vagy angyalom, látom téged sem az eszedért szerettek meg
2010. júl. 6. 19:01
 7/37 anonim válasza:
100%

mondd el neki előtte mindenképpen. Én a srác helyében kicsit pipa lennék, ha utána tudnám csak meg ... persze csak azért, mert akkor nyilván teljesen máshogy állna az ember a dologhoz... ami meg neked lenne jobb

(+ és gondolj bele: tényleg azon akarsz aggódni az első közben, hogy mi van, ha lebuksz?)

2010. júl. 6. 19:08
 8/37 anonim ***** válasza:
92%
en szerintem tudja a fiu h te meg szuz vagy ( ha annyira okos a gyerek)
2010. júl. 6. 19:08
 9/37 A kérdező kommentje:
A fiú 23 éves, és már tapasztalt... És félek, hogy ha megtudná, hogy reagálna. Nem akarom elveszíteni és kívánom is nagyon... Szóval akkor szerintetek mondjam el neki?
2010. júl. 6. 19:14
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

jaj istenem!16 éves korban mióta ciki, ha valaki szűz?!mert megérteném, ha mondjuk nem 16, hanem 46 éves lennél.

mondd el mindenféleképpen!ha tudja, h mi a helyzet,vigyázni fog rád,óvatos lesz.amúgy lehet, kicsit durvább lenne.szerintem még örülni is fog neki, ő lesz neked az első

sok sikert

2010. júl. 6. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!