Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek az késő ha én...

Szerintetek az késő ha én csak 16-17 évesen akarom el veszteni a szüzességem?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 22:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Miért lenne késő???:D

Olyan hogy késő olyan nincs akár fiú akár lány az illető:)

Én 19 vagyok,fiú még szűz 1 bnőm volt eddig pár hónapig és eggyáltalán nem érzem későnek...nem is vagyok ronda olyan átlagos vagyok magas,vékony alkatú,kisfiús arc és nem éppen az a nagy menőcsávó típus csak én csendesebb,félénkebb típus vagyok a lányok előtt de majd eljön az én időm is mint mindenkinek:)

2010. júl. 14. 01:00
 22/24 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:51

Attól függ...

Ha azt mondom, hogy ez 2003-ban volt, és még most is tart, és van belőle egy 9 hónapos kislány... Döntsd el, mennyire komoly...

2010. júl. 14. 10:57
 23/24 anonim ***** válasza:
Tavaly, 19 évesen veszettem el a szüzességem? én is elkéstem? úristen milyen gáz vagyok... komolyan igy gondolkodik a mai fiatalság? én és a párom akinek szintén én voltam az első és velem egy idős 1,5 évet vártunk... nem bántuk meg és egyáltalán nem volt ciki hogy még nem tettük meg...
2010. júl. 14. 12:08
 24/24 anonim ***** válasza:
mégis mikor kéne 10 évesen?!de irdatlan barom nemzedéket nevelt fel a média omg!
2010. júl. 14. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!