Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek az késő ha én...

Szerintetek az késő ha én csak 16-17 évesen akarom el veszteni a szüzességem?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 22:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

nem késő, bár ezt már sokszor kérdezték és csak magam tudom ismételni, szerintem csak akkor érdemes elvesziteni ha testileg és lelkileg is érett az a vki és persze csak azzal a személlyel akit tiszta szívedből szeretsz és megbízol benne. sajnos nálam ez még nem aktuális:/ és pedig 18 éves vagyok. mégsem érzem cikinek,majd csak jön a nagy Ő valamikor:)remélem segítettem!

18/L

2010. júl. 13. 21:22
 12/24 anonim ***** válasza:
szerintem sem késő, sőt. viszont ez szerintem nem korhoz kötött hanem szerelemhez. de én nem tudom még, de én nem azt nézem hogy mennyi idős vagyok hanem várok a fiúra akivel érzem AZT. azt hogy szeretem, hogy az életem is rábíznám, hogy megőrülök érte, hogy elveszítem az eszem mikor rám néz, hogy kívánom a testét és imádom a lelkét a személyiségét.
2010. júl. 13. 21:27
 13/24 anonim válasza:

Ezek a kérdések...ááá,ha te akkor érzed magad (majd) érettnek-akkor-akkor veszíted el,és nem ciki,sőőőőőőőőt...:)

Figyelj (etek) a védekezésre!

Puszi,Vivi

2010. júl. 13. 21:31
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hány éves vagy, egyébként nem késő, de nem számít semmit, hogy mikor veszted el.

Én ismerek olyat, aki majdnem 19 éves koráig tartogatta, aztán meg... hát hm... jól ráérzett az ízére, na, értitek.

Meg olyat is tudok, aki 14 éves volt, komoly kapcsolatban, és nem is volt neki más.

Szóval attól még nem feltétlen ribanc.

Ne kösd dátumhoz, úgyis érezni fogod, ha eljön az ideje, meg az a személy, és nem az legyen a fontos, hogy 15 éves vagy, vagy 20...

2010. júl. 13. 21:41
 15/24 anonim ***** válasza:
*NE az legyen, bocsi:-D
2010. júl. 13. 21:42
 16/24 anonim ***** válasza:
16-17 miért lenne már késő? Szerintem (hangsúlyozom: szerintem) még korán is van. Most vagyok 16, de nagyon nem hiszem, hogy a közeljövőben fogom elveszíteni a szüzességemet. Gondolati szinten érdekel már, persze, de még nem tartom elég érettnek magam hozzá, meg aztán párom sincs jelenleg. Szóval nyugi...nem kötelező 13-14 évesen elveszíteni :) Szerintem ott vannak a gondok.
2010. júl. 13. 21:43
 17/24 Fke ***** válasza:

14 évesen gondolom naaaaagyon komoly kapcsolat volt.

szerintem amúgy a 17 az ideális.

én is akkor veszítettem el.

20F

2010. júl. 13. 21:51
 18/24 anonim ***** válasza:
lehet hogy én vagyok eltévedve ,de szerintem ez az ideális kor...
2010. júl. 13. 22:00
 19/24 anonim ***** válasza:
Már miért lenne késő??? Nincs előírva sehol hogy ki mikor veszítcse el a szüzességét! Amikor te úgy érzed akkor kell!
2010. júl. 13. 22:04
 20/24 anonim ***** válasza:

14 évesen is lehet komoly kapcsolat, attól függ, hogy mit nevezzünk annak. :)

amúgy. Párommal mi 2 éve házasok vagyunk, nagyon boldogok. Most vagyok 24 éves, és neki adtam a szüzességem. :)

2010. júl. 13. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!