Nem. Soha sem késő, főleg ha te csak akkor érzed majd érettnek magad. Szép dolog a szüzesség.
2010. júl. 5. 22:30
2/24 anonim válasza:
Nem aszt sohasem keso elvesziteni es csak akkor veszitsd el ha igazan szereted a parod mert utana hanem meg banhatod
2010. júl. 5. 22:32
3/24 anonim válasza:
17 éves vagyok és szűz...és nahát még élek is :)
nyugi van idő rá:)
2010. júl. 5. 22:34
4/24 anonim válasza:
Miért lenne késő? Mert ma a legtöbb 13-14 éves ribanc és összevissza szexelnek? Majd akkor veszítsd el, amikor megtaláltad a tökéletes partnert, és készen állsz.
2010. júl. 5. 22:36
5/24 anonim válasza:
aha sztem késő nagyon. így nem leszel menő! 10 éves korodban kellett volna. remélem cigizni időben elkezdtél?
2010. júl. 5. 22:40
6/24 A kérdező kommentje:
nem cigizek._. és nem is fogok.
2010. júl. 5. 22:48
7/24 anonim válasza:
Én 17 voltam, amikor elveszítettem. Nem bántam meg, mert azóta is együtt vagyunk, és neki is az volt az első. Nálam nem azért történt meg, mert már ciki volt, túl akartam lenni rajta stb., hanem azért, mert éreztem, hogy ő a nagy Ő. És egyelőre úgy tűnik, jó döntés volt.
Ne az életkor számítson abban, hogy mikor veszíted el, hanem az igaz érzelmek. De alsó korhatárnak én is a 16-17 évet mondanám. Előtte nagyon kevesen érettek még testileg-lelkileg a szexre.
24/L
2010. júl. 5. 22:49
8/24 anonim válasza:
h lenne már késő?!?!?!miért ezt is törvény tiltja h X kor alatt már senki nem lehet szűz??!?!?!
2010. júl. 5. 22:57
9/24 anonim válasza:
Ha szüzességről van szó,akkor nincs olyan,hogy "késő". Ha majd 17 éves leszel és még akkor sem érzed,hogy akarod,akkor ne tedd meg csak azért mert már mindenki csinálja vagy mert pár éve elhatároztad,hogy majd 16-17 évesen történik meg. Teljesen minden,hogy 16 vagy 26 évesen,a lényeg,hogy kivel.:)
2010. júl. 5. 23:50
10/24 anonim válasza:
Hidd el, nem lesz késő... De így előre megtervezni butaság. Majd lesz egy olyan fiú, aki megérdemli, hogy odaadd neki. :)
Tudom azt is, hogy manapság már tényleg kicikizik azt, aki még szűz, én is átestem ezen... mégis itt vagyok 21 éves és csak most feküdtem le a párommal(1 év együttjárás után). Szóval nem ciki a szüzesség!!! Csak tényleg ne megszabadulni akarj majd tőle. Egyébként is szerintem 16-17-nek minimum lennie kellene annak, aki szexel először, szóval a lényeg, hogy ráérsz. Csak érezd magad rá késznek lelkileg is. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!