Félek hogy terhes vagyok szüzen . Mitetegyek? SEGÍTSETEK!
sziasztok. egy 16 éves szűz lány vagyok és a barátom megujjazott.volt az ujján váladék de aztmondta h letörölte, énmégis félek. ez kb 2 hete történt. azóta ien fura szagú a folyásom és tegnapmegint megujjazott és ugyfolytam mint még soha. azóta egyfolytában folyok és nemértem h miért :s a bugyimojn ien sárgásfehéres híg. Kérlek nyugtassatok meg hogy nincsen semmibaj. amugy mennyi az esélye a teherbe esésnek?
Válaszokat előre megköszönöm!
Ha sárgásfehéres utalhat gombás fertőzésre is.
Szerintem menj el dokihoz... de ez csak tipp.
Terhes nem vagy szerintem.
Terhes nem vagy, ezt szinte tutira mondom neked.
Viszont azt már nem hogy nincsen semmi baj. A barátod keze valószínű nem volt teljesen tiszta, és érzékenyebb erre a szervezeted, ahogy leírtad szerintem gombás fertőzésed van. Vagy valami egyéb, de szerintem mindenképp menj el orvoshoz! Én mikor párommal együtt vagyok, utánna néha előszokott jönni a gombám sajnos, pedig párom nem gombás. Én hajlamos vagyok az ilyen fertőzésekre, de manapság már 3 nap alatt kikezelheted ha nem komoly..akár recept nélküli gyógyszerrel is, DE! orvosnak kell megmondani hogy az gomba-e.Szóval irány a nőgyógyász. Ja és lehetőleg, amig nem gyógyultál meg ne legyen több ujjazás, a saját érdekedben. Ilyenkor "beteg" a hüvelyed, "pihenésre" van szüksége.
17/L
Nem vagy terhes nyugi !
Menj el orvoshoz, mert vmi fertőzésed biztos van !
Kellő kézmosás ujjazás előtt nem ártott volna a párodnak, de az is lehet , hogy teljesen már a bajod !
Menj el mihamarabb orvoshoz és nyugi !
feltalálták a szappant.. ha a barátod megakar ujjazni, akkor előtte küld el kezet mosni és akkor nem leszel gombás..
amúgy esélytelen, hogy terhes légy.. az nem így megy.. kicsit bonyolultabb..
18/L
13:47-es: A férfiakon nincs tünete a gombának, csak hordozzák. Ha nem akarod, hogy egymásnak adogassátok, akkor küldd el orvoshoz, és kezeljék őt is.
Kérdező: Elég kicsi az esélye, hogy tényleg terhes vagy. Én is inkább fertőzésre gyanakszom. Menj el orvoshoz!
És máskor a barátod alaposan mosson kezet, mielőtt hozzád nyúl!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!