Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Dehát most miért lett ez divat?

Dehát most miért lett ez divat?

Figyelt kérdés
Miért divat ez hogy egyre korábban kezdenek szexuális életet élni,és az miért van,hogyha pl. van egy közösség,és ott már senki nem szűz kivéve 1-et,azt az 1-et állandóan csesztetik???
2010. júl. 1. 14:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nézzük csak a társadalmat. A fiatalok egyre korábban érnek! Míg régen a lányok ráértek 15-16 évesen menstruálni, ma már 12 éves korosztályban alig van olyan, aki nem "nagy lány". Ez nagyban azért van, mert a mai élet már kényelmesebb. Nem kell a szervezetet kitenni nagy viszontságoknak, sok az étel, és a víz teli van hormonokkal. Tehát ha a fiatalok korábban érnek, akkor evidens, hogy korábban érzik a vágyat a nemi életre is. Emellett az is közrejátszik benne, hogy az egyháznak már nincs hatalma, így a testi örömöket nem tiltja semmi, még házasságon kívül sem. Ehhez hozzájön a korszerű fogamzásgátlás is, és a pszihés 'felnőtt akarok lenni, tehát elkezdek szexelni, piálni, cigizni és drogozni' dolog. Ezért tart ott a fiatalság, ahol. A kirekesztés, meg mindenhol ottvan. Régen a púposokat, a szegényeket stb. rekesztették ki, manapság nem a szűzeket.
2010. júl. 1. 18:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezek a mai fiatalok!!Bár én sem vagyok sokkal öregebb,az én tinikoromban is kb9-10éve is már ez ment.Ballagtunk 8.ikból és a lányok 50%a már nem volt szűz.A középsuliról meg nem is beszélek.Elkeserítő ez az egész,hogy azért mennek bele olyanba amihez még nincsenek is szinte felnőve hogy felzárkozzanak a csordához.S fogalmuk nincs hogy a nemi élet miről szól,csak fejvesztve keféltetik a kislányok magukat,meg a 15éves csipás kiscsávók is nyomatják.Azt se tudják mi a jelentősége ennek az egésznek,ez nem divat hanem szánalmas,és elsősorban a mai szülőknek a hibája.Én úgy vélem az emberi nemi-mentális fejlődésben mindennek megvan a maga ideje.Igazándiból 18éves kortól lenne egészséges nemi életet élni,s nem azért mert konzervatív vagyok,hanem az ember némileg meg érett már egy tartalmassabb teljesebb szexuális együttlétre ami 13-15éves gyerekbe nem igazán van meg.
2010. júl. 1. 18:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Kés villa olló szexuális segéd eszközök gyerekek/be/ kezébe nem valók
2010. júl. 2. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!