Tényleg divat most hogy a 14-16 éves lányok vibrátorral veszítik el a szüzességüket?!
Figyelt kérdés
:O:O:O valamelyik nap hallottam egy barátnőmtől ... elég siralmas szerintem ... ti mit gondoltok ? köszi a válaszokat2010. febr. 8. 07:44
1/18 anonim válasza:
Manapság elég korán kezdik szerintem. Ebből a szempontból talán nem is baj, ha vibrátorral veszítik el figyelembe véve a tinédzser terhességek számát.
Legalább kiismeri saját testét, örömet okoz magának, s az első alkalom nem lesz "rossz". Másfelől csinálhatja naponta háromszor, akkor sem esik teherbe...
Visszatérve kérdésedre, én most hallok erről először, szóval nem hiszem, hogy ez divat lenne.
2/18 A kérdező kommentje:
szia először is köszi a választ. Nos én 15 éves vagyok és jól ismerem a mai lányokat és már nem is egy embertől hallottam erről ...
2010. febr. 8. 08:03
3/18 anonim válasza:
Hát ha te vibrátorral valakinek elveszed a szüzességét, te vagy az isten... Másik, nyugodj bele, nem vibrátorral vesztik el, és nem 14-16 évesen, hanem korábban.
4/18 A kérdező kommentje:
akkor úgy fogalmazok, hogy vibrátorral átszakítják a szűzhártyájukat...
2010. febr. 8. 08:08
5/18 anonim válasza:
én ilyet még sose hallottam. :D pedig 17 éves vagyok. nem értem mire jó hogy 14 évesen vibrátort használ, de biztos van előnye a tinédzser terhesség szempontjából.
6/18 anonim válasza:
Inkább vibrátor szerintem, mint banán, vagy dezodoros doboz. Ne hidd, hogy bármelyik másik korosztály nem dugdosott föl magának mindent kíváncsiságból.
7/18 A kérdező kommentje:
Itt nem azon van a hangsúly, hogy mivel szakítják át.Tőlem aztán bármi pénisz alakú dolog lehet hanem mégis a szűzhártyájukat az első szerelmüknek kéne "átszakítani" vagy nem ?? nem "érzéketlen" nektek ez egy kicsit ? Egyetértetek vele ? kösz a válaszokat
2010. febr. 8. 10:40
8/18 anonim válasza:
majd én segitek rajtad ne cidrizz!
9/18 anonim válasza:
szerintem ez nem ennyire bonyolult. Ugyanúgy szűz egy csaj attól, hogy vibrivel átszakítja magának. A szűzhártya egyébként is átszakadhat akár futás közben is.
A férfiaknak nincs szűzhártyájuk mégis mondjuk hogy szűz vagy sem.
Így ha átszakítja magának, utána lefekszik egy sráccal, akkor neki az lesz az első...
10/18 anonim válasza:
Honnan szerez egy 14 éves kislány vibrátort?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!