Tényleg divat most hogy a 14-16 éves lányok vibrátorral veszítik el a szüzességüket?!
Figyelt kérdés
:O:O:O valamelyik nap hallottam egy barátnőmtől ... elég siralmas szerintem ... ti mit gondoltok ? köszi a válaszokat2010. febr. 8. 07:44
12/18 anonim 

válasza:

Az semmit sem jelent, hogy átszakítja a szűzhártyát, attól még ugyanúgy szűz marad. Meg egyébként is bármikor kiszakadhat pl.sportolásnál. 14 évessen meg inkább csinálja vibrátorral, mint fiúval és utána megbánja.
17/L
13/18 anonim 

válasza:

Hát hallod.. én már olyat is hallottam, hogy uborkával veszítik el.-.- Szóval fejlődik a társadalom..:S
14/18 anonim válasza:
Szerintem is elég szánalmas, mert ezt is csak azért csinálják, hogy el tudják mondani: 'én már nem vagyok szűz, de te igen és szar vagy' Manapság, ha valaki 14 évesen nem szűz teljesen normális dolognak számít, és lenézik azokat, akik 20 felett még nem veszítették el. Vicces. Biztos én is szar vagyok, mert 17 évesen még mindig szűz vagyok...
16/18 anonim 

válasza:

Szerintem meg nem szar dolog 17 évesen szűznek lenni.. mert nem mind1, hogy kivel veszíted el..: D Bár én nem vagyok az, de átgondoltam 1000* is, hogy fel vagyok-e készülve rá. Nem bíztam a véletlenre: D azóta is együtt vagyok a párommal.: D
17/18 anonim válasza:
22:28 köszi;) de legalább nem vagyok prosti;)
18/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat... kiváncsi lennék további véleményekre is :)
2010. febr. 11. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!