Dehát most miért lett ez divat?
van 1 barátnőm, összejött 1 fiúval. 5 napja voltak 1üt és lefeküdtek. bnőmnek ez volt az első alkalom. nem k*rva, és nem is felelőtlen, tudta hogy szereti, a fiú is őt, 1 éve együtt vannak, boldogok. a lánynak igazából már 10 éves kor óta voltak fiúi( sosem értettem miért) és gyakran megjegyzi, hogy frigid vagyok és hogy szexeljek már. 15 éves vagyok, ő 16. nem erről van szó hogy frigid vagyok, sőőt. csak még nem jártam senkivel, mert nem is volt sok jelentkező és akik voltak, hát had ne mondjam:/... nem vonzottak, akik meg vonzanak azoknak nem kellek, és van bennük izgalom, felélesztik bennem a vadászösztönt, el kell őket "csábtani". sztem 15 évesen még van időm várni és ha össze is jönnék egy fiúval, nem tudom hogy le feküdnék-e vele, nem érzem még késznek magam arra. ha barátnőm megjegyzéseke tesz, rászólok hogy ez nem az ő dolga, és hogy hagyja ezt a témát, mert erről úgysem ő dönt.
akárki akármit mond, lehet hogy ciki 15 évesen szűz lánynak lenni, én akkor is várok egy olyan fiúra, aki iránt megdobbanna a szívem és egyszer csak lesz egy viszonzott szerelem. úgy gondolom van még időm, aki mást gondol: bässza meg;)
15Ł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!