199303 kérdése:
Mit szoltak a szüleitek?
Figyelt kérdés
Mit szoltak hozá a szüleitek h nem vagytok már szüz? én most 19 éves vagyok van egy srác akivel már 3éve együtt vagyunk és már lefeküdtünk. de ezt a szüleim még nem tudják ez nem is lenne gond csak menet közbe most terhes lettem a sráctol és meg tartjuk a babát de nem tudom h mondjam el a szüleimnek:S tudtuk tanácsot adni h h mondjam el nekik ugy h ne sokolja öket a dolog?:) én 19 a fiu 222010. jún. 30. 14:48
21/25 anonim 

válasza:

Én csak ennyit mondok: sok szerencsét a szülőkhöz, a babához pedig sok boldogságot :)
22/25 A kérdező kommentje:
köszönjük szépen utolso válaszolo:)
2010. jún. 30. 16:48
24/25 anonim válasza:
Mond mega szüleidnek ,hogy szereted apárodat és csináljatok úgy ,hogy mintha már régota terveztétek volna egyt a kisbabát!
25/25 anonim válasza:
tavaly vesztettem el (17 éves voltam) anya tudta, bár nem jelentettem be neki, gondoltam, minek? de valahogy megtudta. nem zavart nem beszéltünk mi erről:D apám nemrég tudta meg (már mással vagyok) úgy h a táskámba volt egy doboz gumi:D hát zavarba volt, és nevetett, azt mondta azt hitte "még érintetlen" vagyok:D vicces volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!