Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit szoltak a szüleitek?

199303 kérdése:

Mit szoltak a szüleitek?

Figyelt kérdés
Mit szoltak hozá a szüleitek h nem vagytok már szüz? én most 19 éves vagyok van egy srác akivel már 3éve együtt vagyunk és már lefeküdtünk. de ezt a szüleim még nem tudják ez nem is lenne gond csak menet közbe most terhes lettem a sráctol és meg tartjuk a babát de nem tudom h mondjam el a szüleimnek:S tudtuk tanácsot adni h h mondjam el nekik ugy h ne sokolja öket a dolog?:) én 19 a fiu 22
2010. jún. 30. 14:48
1 2 3
 1/25 anonim válasza:

Huhh hát ez elég húzos.

Mennyire vagy jóba a szüleiddel??

Ennyire komolya a kapcsolatotok?Bisztos h "megéri" megtartani? nem roszból mondom csaknemhogy az legyen h otthagy a gyerekkel.

Igazából mindegy h mondod tuti sokkolni fogja öket:S

Eggyütt éltek a pároddal,van pénzetek gyereket nevelni stb??

2010. jún. 30. 14:52
 2/25 anonim válasza:
Megint én: amugy ha tudják h 3éve vagytok eggyütt akk tisztában vannak vele h lefeküdtetek,az egy dolog h nem modják:)
2010. jún. 30. 14:53
 3/25 anonim válasza:
100%
gondolom szüleid sejtik hogy szexeltek, ha meg nem ,akkor szerencsétlen szívszélütést kap hogy a kicsi lánya már kb 3 éve szexel, de az még hagyján, terhes is.
2010. jún. 30. 14:58
 4/25 A kérdező kommentje:
hát a szüleimmel elég joba vagyunk. és igen elég komoly a kpacsolatunk a gyereknevelésre is van pénzünk:) de viszont még nem élünk együtt még csak tervezük. hát mi mindenképp megakartuk tartani a picit az elejétöl fogva mert mind ketten nagyon szeretjük a gyerekeket meg nem lett volna szivünk öt elvetetni:) és minenképp már megse gondolhatnák magunkat mert már 3honapos terhes vagyok csak nem lácodik még meg:9 és az orvosok ilyenkor az elvetését már nem is nagyon engednék ha akarnánk...
2010. jún. 30. 14:59
 5/25 anonim ***** válasza:
velem az volt hogy 16 évesen apámnak elakartam mondani és ott tartotam hogy már nem vagyok szüüüüüüüüüüüüüü.. Válasz:oké de gumit használj és elment :D
2010. jún. 30. 14:59
 6/25 anonim ***** válasza:

A szüleid nem hülyék, tán csak tudják h 3 év alatt megtörtént:D Van jó anyagi hátteretek h felneveljétek?Mert ha nem, lehet h ki fognak bukni..egy baba felnevelése nem 2 fillér..

Am én 18 vagyok és 3 éve vagyok a barátommal, én elmondtam, még anyum mondta h írassa fel tabit:)

Mindenképp úgy mondd el, hogy a barátod is ott van.

2010. jún. 30. 15:00
 7/25 A kérdező kommentje:
igen van jo anyagi hátterünk a baba felneveléséhez
2010. jún. 30. 15:03
 8/25 anonim ***** válasza:
menj küldj neki egy levelet hogy szia anyu és apu korházban vagyok AIDsel és leszakadtak a lábaim, rájötem hogy lezbikus vagyok és hogy nem fogjáto kmegérni hogy unokáitok legyenek ...ez van UI:nem vagyok korházban és nincs semmi bajom és nem is vagyok lezbikus és a legjobbb van egy barátom és hamarab megéritek az unokát mint hinétek...
2010. jún. 30. 15:03
 9/25 A kérdező kommentje:
utolso azért valami értelmes választ is mondhatál volna mert ez igy elég nagy hülyeség XD
2010. jún. 30. 15:08
 10/25 anonim válasza:

Utolsó:a helyzet nem vicces.

De amit irtál heheXD

2010. jún. 30. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!