Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit szoltak a szüleitek?

199303 kérdése:

Mit szoltak a szüleitek?

Figyelt kérdés
Mit szoltak hozá a szüleitek h nem vagytok már szüz? én most 19 éves vagyok van egy srác akivel már 3éve együtt vagyunk és már lefeküdtünk. de ezt a szüleim még nem tudják ez nem is lenne gond csak menet közbe most terhes lettem a sráctol és meg tartjuk a babát de nem tudom h mondjam el a szüleimnek:S tudtuk tanácsot adni h h mondjam el nekik ugy h ne sokolja öket a dolog?:) én 19 a fiu 22
2010. jún. 30. 14:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Hát én a helyedben nem azon aggódnék, hogy ahhoz mit szólnak a szüleim, hogy nem vagyok szűz, hanem hogy 19 évesen már sikerült teherbe esnem...
2010. jún. 30. 15:17
 12/25 A kérdező kommentje:
hát én mindkettön aggodok. de azért örülök a babának és nagyon várom h megszülesen:)
2010. jún. 30. 15:21
 13/25 anonim ***** válasza:
de most komolyan..szted azt hiszik h még szűz vagy, amikor 3 éve van barátod?:D:D lol:D:D elég konzervatív szüleid vannak akkor:D:D ne ezn aggódj, hanem a gyereken h mihamarabb mondd el...meg h hol fogtok lakni stb..
2010. jún. 30. 15:34
 14/25 anonim ***** válasza:
egyébként a tanulmányaiddal mi lesz?
2010. jún. 30. 15:34
 15/25 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak állj oda szüleid elé és közöld velük hogy terhes vagy és megtartod a gyereket.

Nagykorú vagy már, tudsz már önálló döntéseket hozni, nem kell engedélyt kérned.

2010. jún. 30. 15:46
 16/25 A kérdező kommentje:
hát azon még nem gondolkoztam h a tanulmányaimmal mi lesz. de gondolom egy idöre ott hagyom a sulit és levelezöset végzek vagy majd ha a pici akkora lesz viszamegyek tanulni de ezt most igy még nem tudom...
2010. jún. 30. 15:51
 17/25 anonim válasza:
Hát ez bitangpusztulatosan fostos. 76/L
2010. jún. 30. 15:53
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy barátnőm azt csinálta, hogy vett egy üveg pezsgőt. Egy nyugis este a pasijával, egy csokor virággal felmentek az ősökhöz:

-Ünneplünk.

-???

Nagyszülők lesztek!

Jól sült el.

2010. jún. 30. 16:14
 19/25 A kérdező kommentje:
:) hát remélem a végére nekünk is jol fog kijönni a dolog. a barátom szülei mér tudják a dolgot mondták h támogatnak minket meg minden szoval ök elég jol fogadták a dolgot:) de hát egy kicsit félünk h az én szüleim mit fognak szolni:S
2010. jún. 30. 16:19
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem akarom bántani a kérdezőt, anyagi helyzet rendezett 19 évesen, de helyesen írni nem tud. Érdekes...
2010. jún. 30. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!