Korai 13 évesen elveszteni ha szereted a srácot aki 18 és már nem szűz?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 17:31
11/25 anonim válasza:
igen korai és törvényelenes 14 é alat kiskorú vagy a barátod meg nagykorú ha valk imegneszeli a barátodnak nem lesz melega a hüvösben opta ztán lesznek elegan akikel elvesztehti a szüzeségét....
12/25 anonim válasza:
Nem korai. Liliomtiprás. 14 éves korodig nem vagy elég érett a törvény szerint ahoz, hogy szexelj!
Remélem lecsukják a srácot!
14/25 anonim válasza:
14:24 jó nagy kamu...már nem azért de 11 évesen hogy menstruálnál? mikor a mentsruáció bazz 12-13 kortól megy! XD gyökér...
15/25 anonim válasza:
Valamilyen szinten igazuk van..mit akarhat egy 18 éves egy 13 évestől? Kicsit durva..na meg ha nem szűz??? Olyannal veszítsd el aki szűz és szereted....Csak egy éjszakás kalandra vágyakozik...jól meg szopod ha lefekszetek. ;) Sok sikert!:)
16/25 anonim válasza:
Ui.: Ég majd a pofád rendesen!=D
17/25 anonim válasza:
13 évesen :O
Igen túl korai
VÁRJ MÉG VELE
Tom/!/
18/25 anonim válasza:
10:24 te akkora egy r*banc lehetsz!:D
kis sz*ros voltál ba*zd meg azt k*rattad magad nem is menstruáltál.. az egy dolog h nem függ össze de ezt te kis p*csa fejjel sose fogod felfogni!:D
anyád helyébe felakasztottalak volna!:D
Annyira szánalmas vagy XD itt röhögök már 1 órája h 11 évesen XDDDDDDDDDD ezzz gecíííí nagy beégetted magad ország világ előtt :D
19/25 anonim válasza:
Te engem ne szóljál le b*zdd meg! Am meg nem voltam sz*ros és szerinted majd biztos elmondom a szüleimnek, h kúrtam nem?Akkora egy gyökér vagy! Jhah és nem égettem le magam, sőt, büszke vagyok rá! és am ha nagy leszek prostituált szeretnék lenni.De téll.
20/25 anonim válasza:
13 évesen még bűncselekmény és le is csukhatják a csávot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!