Van egy problémám? Még szűz vagyok és szeretném elveszteni a szűzeségem! Ha lehet minél gyorsaban mert nálunk már senki se szűz! Mit tegyek?
ezt ostobaság!
Attól, hogy már senki se szüz nem vagy köteles elveszteni te is.
Várj türelemmel már sok olyant hallottam, hogy valaki kényszerböl vesztette el majd nemsoká jött egy szép barátnö/barát és megbánta, hogy nem vele vesztette el
Én se állnék szóba senkivel aki előttem prostival volt. Jól gondold meg hogy 17 évesen mivel szúrod el az életedet. A kérdésedből azt gondoltam hogy legalább 30 fele jársz! Nem vagy lemaradva semivel. Inkább kamuzz a srácoknak, az még mindig jobb. Mekkorát röhögnének rajtad ha kiderülne h prostival voltál. Remélem megjön még a józan eszed!
20L
Hány fiú van az osztályban?
Mert az kizárt, hogy csak te legyél szűz. Nem kell minden kamunak bedőlni.
Fúj, én soha nem tennék ilyet. Akkor se izélnék prostival, ha utolsó nő lenne a világon. Inkább levágnám a farkam és meghalok szüzen. Mégis megkkora girnyóság ez, hogy azzal cikiznek valakit, hogy még szűz. Felejtsd el a prostit és inkább hazudj valamit. Amennyit így most az osztálytársaidról gondolok, sztem egyáltalán nem kéne őszinte baráti viszonyt kialakítanod velük. Szal kamuzz nyugodtan. Ők is kamuztak már biztos neked, meg szivattak eleget. Ha azzal szekálnak, hogy nem voltál még nővel, akkor megérdemlik a hazugságot.
Am van egy haverom. Nem annyira haver, inkább ismerős, néha beszélgettünk. Ő is ennyi idős mint te és szekálták, mert még szűz, elment qrvázni. Tiszta lelki beteg lett utánna, azt mondta. Ott panaszkodott nekem én meg csodálkoztam.
Az emberek azt hiszik, hogy ha elvesztik a szüzességüket, akkor felnőnek meg megváltozik az életük és menők lesznek. Tiszta szánalom már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!