Van egy problémám? Még szűz vagyok és szeretném elveszteni a szűzeségem! Ha lehet minél gyorsaban mert nálunk már senki se szűz! Mit tegyek?
Hé, 19:06-os.
Na tökre örülök, hogy vannak még ilyen lányok. Én sem tudnék elképzelni egy olyan lánnyal, aki már volt valakivel előttem. Valahogy olyan undorító.
Am átléptem már a 20-as határt és igen, az vok.
Az egyik fiúbarátom (csak barát) elment prostihoz, mert 22 évesen szűz volt. Előtte sokat beszélgettünk és sajnos én mondtam neki, hogy menjen nyugodtan. Még abban is segítettem neki, hogy a netes képek alapján kiválasztottam, kihez menjen.
Elment: 12 ezer forintot fizetett, tartott vagy 30 percet és igazából semmi érzelem, semmi kellemes élmény. Ahogy ő mondta, olyan volt, mint egy rosszabb önkielégítés. Úgyhogy prostihoz ne menj jó élményt keresni. Várd meg amíg jön valaki, akit szeretsz.
Amúgy olyan férfi, aki prostituálttal volt (vagy nagyon sok lánnyal, vagy fiúval) nekem sem jöhetne szóba, mert félek a betegségektől. Kár, hogy ezeken az oldalakon nem látszik, hogy mennyi fiatalon szexuálisan aktív fiú és lány szed össze betegségeket.
Szerintem inkább vigyázz magadra és várd meg az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!