Vajon szűz vagyok még? (Bövebben lent. )
Figyelt kérdés
Kb két hete feküdtem le a barátommal. Ez volt az első alkalom számomra. Behatolt, de alig egy kicsit, mivel leállítottam, mert nagyon fájt. Nem hiszem, nem tudom, hogy átszakította e a szűzhártyámat, de valamennyire behatolt. Akkor most még szűz vagyok, ha netán nem szakadt át?2010. jún. 28. 11:56
1/11 anonim válasza:
Nem attól függ, hogy átszakadt-e a szűzhártyád vagy nem. Ha beléd hatolt, akkor már nem vagy szűz!
2/11 anonim válasza:
az "alig egy kicsit" mit takar? ha nagyon fájt, nagyon félhettél, izgulhattál előtte! szerintem biztos hogy szűz vagy még, legalábbis ha tényleg "alig egy kicsit:D"
3/11 anonim válasza:
A szüzesség elvesztése akkor történik amikor berakja a párod szóval már nem vagy szűz
És a szüzesség elvesztése nem függ össze a szűzhártyával
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. És elnézést a helyesírási hibáért!
Az éppen egy kicsit az annyit takar, hogy tényleg nagyon kicsit, máshogy sajnos nem tudom megfogalmazni.
2010. jún. 28. 12:24
5/11 anonim válasza:
már nem vagy szűz így. és egyébként az vaJon!!!
6/11 anonim válasza:
"Kb két hete feküdtem le a barátommal" VaJon szűz vagy-e? Gratulálok, ön nyert egy bal*asz pólót.:/ hány éves vagy? attól, hogy átszakadt-e vagy sem, attól még nem vagy szűz. puff...
19L
7/11 anonim válasza:
én is reménykedtem h ha nem szakította át a szűzhártyámat akkor oké, felejtsük el, és ettől függetlenül még szűz vagyok... de az az igazság, h ha már volt benned f*sz akármilyen kicsit is, MÁR NEM V SZŰZ!!
8/11 anonim válasza:
SZerintem ha valaki már pettingelt, már akkor nem tekintem szüznek.
9/11 anonim válasza:
"én is reménykedtem h ha nem szakította át a szűzhártyámat akkor oké, felejtsük el, és ettől függetlenül még szűz vagyok"
Ennél nagyobb szarságot már régen hallottam! Jesszusooom. :D:D:D
10/11 anonim válasza:
hány éves vagy? én megértem hogy megijedtél.régen..sokáig én is ezzel védtem magam:S:D:D "fiatalság bolondság"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!