Szűz vagyok még? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Tegnap a barátommal pettingeltünk és 3 ujjal is ujjazott, megpróbálta bedugni, de mivel nem volt óvszer, ezért nem csináltuk. Később kicsit véres lett a bugyim. Hozzáteszem, hogy szűz vagyok, de akkor most mivan?! : D
15/L
2011. jún. 9. 15:30
1/22 anonim válasza:
Bedugta a fütykösét a nunidba? Ha bedugta akkor már nem vagy szűz.
2/22 A kérdező kommentje:
igen, de csak egy kicsit
2011. jún. 9. 15:35
3/22 anonim válasza:
Undorító emberek vagytok mindketten. Remélem a beleid folytak ki..
4/22 anonim válasza:
ha bedugta akkor nem vagy szűz-.-
5/22 anonim válasza:
nem volt gumi, de bedugta. gratulálok. remélem terhes leszel és egy életre megtanulod h felelősségteljesen kell szexelni.
7/22 anonim válasza:
Nem vagy szűz, volt benned bré, de legalább észbekaptatok, hogy óvszer nélkül nem kéne dugni./reméljük időben, az előváladéktól is lehetsz terhes, ha kicsi is az esélye/
8/22 anonim válasza:
mi hiába pofázunk nektek, 15 évesen korai az ilyen... nah tessék itt az eredmény, a nagy tudatlanság, felelőtlenség!
Ez jellemző rátok, nem tudom miért nem lehet várni egy kicsit, ma van bogaraim? Tömegdivattá vált, az hogy ilyen korban csináljátok???
Nem lenne elég a csók, ölelkezés, kézenjárás, simogatás?
wááááá!
10/22 anonim válasza:
Agy nélkül minek szexelsz áruld már el? Ha berakta már nem vagy szűz, sőt megsúgom, hogy ha nem védekeztetek és nincs szerencséd, akkor az előváladéktól akár terhes is lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!