Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok még? Bővebben lent.

Szűz vagyok még? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Tegnap a barátommal pettingeltünk és 3 ujjal is ujjazott, megpróbálta bedugni, de mivel nem volt óvszer, ezért nem csináltuk. Később kicsit véres lett a bugyim. Hozzáteszem, hogy szűz vagyok, de akkor most mivan?! : D

15/L

2011. jún. 9. 15:30
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
15:55-ös, most akkor szűz vagy még vagy nem, az előbb azt írtad h igen, most meg csak egy csepp vér volt. hogyis van ez?
2011. jún. 14. 17:58
 22/22 anonim ***** válasza:

15:55

"Orvosilag már nem..."

Az ujjazással átszakította a szűzhártyám, így a nőgyógyász azt állapítaná meg, hogy nem vagyok az. Mikor történt az eset nem volt semmi különösebb, egy csepp vér volt az egész.

Viszont, ha azt az oldalát nézzük, hogy a köztudatban az az elterjedt, hogy valaki addig szűz, amíg le nem feküdt valakivel, akkor én még az vagyok, ugyanis még nem akadtam páromra e téren.

2011. jún. 21. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!