Az orvos azt fogja mondani, hogy nem szűz? Lent.
Figyelt kérdés
A barátnőmmel négy hónapja vagyok együtt. Februárba jött meg neki elsőnek, megjött kb. háromszor aztán nem. Már meg kellett volna jönnie az e havinak öt napja de még nem jött meg. Az anyja elviszi nőgyógyászhoz. Megujjaztam. És szerinte bevérzett. Akkor ebből most azt fogják leszűrni az orvosok hogy nem szűz? Nem feküdtem le vele, és mással se feküdt le még. bocsi ha értelmetlen, de ideges vagyok, attól félek, hogy ha az ujjazás nyoma ott marad azt hiszik megkefélték..2010. jún. 23. 21:16
31/34 A kérdező kommentje:
borzasztó hogy még manapság is vannak olyan emberek akik nem fogják fel a kor előrehaladtával járó dolgokat. prűdek.
2010. aug. 8. 15:20
32/34 anonim válasza:
Ez nem a "kor előrehaladta", hanem tirpák idióták vagytok.
33/34 anonim válasza:
kedves kérdező! látod nekem ezért nincs barátnőm MERT HA LENNE IS AKKOR NEM ÖLELHETNÉM ÁT NEM CSÓKÓLHATNÁM MEG (természetesen nem akarnék vele sexelni) nem fejezhetném ki az érzelmeimet mert a "felnőttek" beszólnának stb........szal én inkább a számítógépezekc ;)
34/34 anonim válasza:
3 ev mulva pont ennyi idos lesz a lanyom, mint a baratnod...
Ha ilyet latok majd hogy ennyire megkornyekezte egy fiu tuti eltiltom, es nem engedem majd a kozelebe...
Kislany meg, jogilag,minden hogyan...Siman buntethetnek ezert, ha volt szex ha nem...legy ovatos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!