Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az orvos azt fogja mondani,...

Az orvos azt fogja mondani, hogy nem szűz? Lent.

Figyelt kérdés
A barátnőmmel négy hónapja vagyok együtt. Februárba jött meg neki elsőnek, megjött kb. háromszor aztán nem. Már meg kellett volna jönnie az e havinak öt napja de még nem jött meg. Az anyja elviszi nőgyógyászhoz. Megujjaztam. És szerinte bevérzett. Akkor ebből most azt fogják leszűrni az orvosok hogy nem szűz? Nem feküdtem le vele, és mással se feküdt le még. bocsi ha értelmetlen, de ideges vagyok, attól félek, hogy ha az ujjazás nyoma ott marad azt hiszik megkefélték..
2010. jún. 23. 21:16
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
sok válasz jön, és wáá.:D értem. ez megnyugtató valamennyire.
2010. jún. 23. 21:33
 12/34 anonim válasza:
Hát te voltál kíváncsi örülj hogylegalább én válaszolok rá. Ha más már nem tud normálisan.
2010. jún. 23. 21:33
 13/34 anonim ***** válasza:
0%
jah meg hamár ugyis szarban vagy akkor meg miért csak ujjaztál mikor keméynen megbaszhattad volna a seggét meg a pináját eredményen nem változtat :DXDXD
2010. jún. 23. 21:42
 14/34 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az oldal ajánlásod, minden bizonnyal te erre élvezel. tiszta szívből kívánom hogy élj át hasonlóan, sőt még jobban idegtépő helyzetet. ilyenkor reménykedem hogy létezik a karma.
2010. jún. 23. 21:50
 15/34 anonim ***** válasza:
nem mehet az anyja nélkül a dokihoz? barátnővel?
2010. jún. 23. 21:55
 16/34 A kérdező kommentje:
13 éves... és már szólt az anyjának hogy nem jött meg három hónapja. jó tudom. jöhet a szöveg hogy még babáznia kéne. ... de felesleges
2010. jún. 23. 22:05
 17/34 anonim válasza:
91%
13 évesen meg ne ujjazgass, hanem legózz bmeg...
2010. jún. 23. 22:12
 18/34 anonim ***** válasza:

most nem azért, de ha átszakadt a szűzhártyája sosem mondja meg az orvos h ujjazástól, sporttól vagy szextől szakadt-e át...

viszont nem hinném h az orvos egyszerre ezzel jönne az anyukájának+egy pillanat alatt tudja a doki h nem terhes szóval fel sem fogja hozni a témát, mert nincs miért...

2010. jún. 23. 22:17
 19/34 anonim ***** válasza:

Igazából az ő korában és főleg így, hogy nemrég jött meg neki először, teljesen normális, hogy ennyit késik, sőt, hónapokra kimaradhat. Nekem is volt, hogy 2 hónap kimaradt, sőt, amíg nem kezdtem fogamzásgátlót szedni, addig elég rendszertelen volt, 6 év alatt kb. az utolsó 2ben állt be annyira, hogy max 1 hetet késett. Szerintem az anyukája túlaggódja a dolgot, tudhatná, hogy emiatt nem kell azonnal orvoshoz fordulni. Szerintem meg sem fogja vizsgálni a nőgyógyász, mert kicsit nevetséges, hogy azért, mert 5 napja késik, elmegy hozzá, ez még 20 éves korban is előfordulhat, akkor is, ha már 8 éve menstruál... Én legalábbis biztos nem vizsgálnám meg, hanem elmagyaráznám neki és az anyukájának, hogy nála még teljesen normális, hogy ennyit késik.

Ha pedig mégis megvizsgálja, nem hiszem, hogy kijelentené, hogy már nem szűz. Ha mégis kiszakadt a szűzhártyája és elmondja az anyukájának, hogy mi a helyzet, akkor is el fogja mondani neki, hogy ez pl. sportolástól lehet, nem hiszem, hogy az anyuka ne hinné el a lányának, hogy még nem feküdt le senkivel.

Szerintem nincs miért aggódnod ;)

19/L

2010. jún. 23. 22:23
 20/34 A kérdező kommentje:

köszi a választ. megnyugodtam vmennyire... hát majd meglátjuk. mondjuk három hónapot kimaradni húzós.

egyébként én 15 vagyok. a lány 13. úgy csinálnak mintha nem szoktatok volna hozzá. manapság ezzel van tele minden hogy ennyi évesen mik vannak. nem kell eljátszani a rémült vénasszonyt, hogy a mi időnkben... -.- lejárt már.

2010. jún. 23. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!