Az orvos azt fogja mondani, hogy nem szűz? Lent.
Figyelt kérdés
A barátnőmmel négy hónapja vagyok együtt. Februárba jött meg neki elsőnek, megjött kb. háromszor aztán nem. Már meg kellett volna jönnie az e havinak öt napja de még nem jött meg. Az anyja elviszi nőgyógyászhoz. Megujjaztam. És szerinte bevérzett. Akkor ebből most azt fogják leszűrni az orvosok hogy nem szűz? Nem feküdtem le vele, és mással se feküdt le még. bocsi ha értelmetlen, de ideges vagyok, attól félek, hogy ha az ujjazás nyoma ott marad azt hiszik megkefélték..2010. jún. 23. 21:16
21/34 anonim válasza:
és így őszintén, te nem érzed gáznak, hogy egy kislányt ujjazgatsz? (mondhatsz akármit, egy 13 éves még kislány!)
22/34 A kérdező kommentje:
akkor kislány egy gyerek ha nem tudja felmérni mit csinál. akármennyire is felsőbbrendűnek érzitek magatokat azért mert idősek vagytok elvagytok tévedve. azért mert 13 éves attól még lehet olyan élettapasztalata amilyen egy 15 évesnek. lehet olyan komoly hogy eldöntse hogy mit szabad és mit nem. a felnőttek,és az iskola nyomására a mai gyerekek hamarabb komolyodnak. :) és nem érzem gáznak. majd ah 18 évesen fogok 12 éveseket ujjazgatni, sz*patni akkor gáz lesz... azért mert valaki 13 éves nem biztos hogy olyan szinten van. érdekesek a régi generációs emberek. azt észreveszik, hogy ha egy gyerek visszamaradott szellemileg, de azt ugyan nem ismerik el, hogy egy gyereknek lehet korához képest több felnőttiessége.
2010. jún. 23. 22:42
23/34 anonim válasza:
kedves kérdező, nehogy azt hidd, hogy én olyan régi generációs vagyok, én veled vagyok egy idős. de ismétlem, állíthatod, hogy a barátnőd érett, meg komoly (furcsamód GyiK-en minden 12-3 éves nagyon érett), de hidd el, nem az! aki 4 hónap után hagyja, hogy megujjazzák, az nem lehet komoly, vagy intelligens, még ha szeret is! 13 évesen bőven ráér még az ilyenekkel foglalkozni, nagyon hamar ki fog égni, és el lesz használódva, ha már 13 évesen ilyeneket művel. Ha meg februárban jött meg neki az első, az szintén azt mutatja, hogy testileg még nagyon fiatal! nem értem, hogy miért kell egy kapcsolatban ennyire sürgetni a dolgokat, mért nem lehet 13 évesen még nyugisan fagyizni, moziba járni, barátokkal hülyülni, és miért kell 4 hónap után szexhez közeli élményben és részesülnie egy lánynak..
24/34 A kérdező kommentje:
az előtt a négy hónap előtt két évig barátkoztunk.:)
2010. jún. 23. 23:34
25/34 anonim válasza:
Üljél le fiam, egyes! 15 évesen azért vajmi csekély élettapasztalata van az embereknek, nemhogy 13 évesen. Nem felsőbbrendűsködés, meg álszenteskedés, de akkor is. 13 éves még jogilag IS kislánynak minősül, és azt tényleg rádverhetik, hogy kiskorút molesztálsz. Ha megd*tad, ha nem. vessetek magatokra. te is, meg a "barátnőd" is. Anyuka meg majd lehiggad.
19L
26/34 anonim válasza:
Kedves kerdezo, meg te is egy eretlen kis gyerek vagy, a nagyon komoly "fenottes" szovegedbol ez eleg jol kiderul. A lany meg megjobban gyerek, de gondolom ezt te is tudod. Hiaba jossz az "iskola nyomasara megkomolyodtunk!" dumaval. Szanalmas.hu
28/34 anonim válasza:
utolsó előttinek: teljes hasonulásról hallottál már? Egy kis nyelvtan: nincs olyan szó, hogy 'evvel'... max. 'ezzel' no, de hagyjuk is, már megszoktam, hogy a mai fiatalok nem tudnak helyesen írni...
29/34 A kérdező kommentje:
tegnap megjött neki. 19-én kéne, de tegnap jött meg. :D:D
2010. júl. 12. 01:05
30/34 anonim válasza:
Bazzz... hallod... hát ez, esetleg nem valami idősebb rokona, vagy ismerőse vagy?? 15 éves vagy ... ő meg 13... Na jó ti tudjátok, de jobb az ilyet későbbre hagyni, mert remélem tudod mit jelent, de aki hamar kezdi, az hamar kiég...
=D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!