Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha nincs meg a szűzhártyám...

Ha nincs meg a szűzhártyám tudja az orvos attól még hogy szűz vagyok-e?

Figyelt kérdés
A barátommal csak petting volt nem feküdtünk le de a szűzhártyám átszakadt.Az orvos meg tudja állapítani hogy ettől függetlenül még szűz vagyok-e úgy hogy nem mondom neki?
2009. júl. 19. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért ilyen fontos neked, hogy az orvos mit gondol rólad?
2009. júl. 19. 18:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Most lesz az első vizsgálatom és szerettem volna ha megvan a szűzhártyám de érdekelne hogy ő ettől függetlenül tudja e hogy szűz vagyok
2009. júl. 19. 18:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha átszakadt a szűzhártyád nem mindegy hogy mitől....?

(már bocs)

2009. júl. 19. 18:52
 4/7 A kérdező kommentje:
így utólag sajnos már nem
2009. júl. 19. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

miből gondolod, hogy átszakadt?

amúgy meg, van akinek sport közben szakad el. az orvos csak annyit fog kérdezni, hogy szűz vagy-e/élsz-e nemi életet..de ő itt arra érti majd, hogy volt-e benned már hímtag...az orvos is tudja, hogy nem csak a szextől szakadhat át.

20/L

2009. júl. 19. 18:57
 6/7 A kérdező kommentje:
mikor a barátom megujjazott utána véreztem picit
2009. júl. 19. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
86%
Nem biztos, hogy átszakadt a szűzhártyád, valószínűbb, hogy beszakadt vagy megsérült. Az a helyzet, hogy a nőknek különböző a szűzhártyája, még olyan is van, hogy eleve hiányzik; ill. ha aktus történik, akkor különböző módon és mértékben sérül. Szűznek pedig nem azt nevezzük, akinek megvan a szűzhártyája, hanem aki még nem létesített szexuális aktust (póriasabban és pontosabban - hiszen a szexualitáshoz nem csak ez tartozik - akinek még nem került a partner pénisze a hüvelyébe). Mindebből látszik, hogy a szűzhártya eleve nem biztos alap a szüzesség megállapítására. Vannak, akik azt mondják, hogy alapos vizsgálattal (nem könnyen) megállapítható a szüzesség, az igazság inkább az, hogy a nőgyógyászok nem nagyon foglalkoznak ezzel.
2009. júl. 20. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!