A baratnom szuz volt. En voltam neki az elso. Fel volt keszulve ra, hogy megtortenjen?
Figyelt kérdés
Tobbszor is probalkoztunk mielott megtortenjen.Volt oralis,hosszu peting,kezdtem ujazni finoman 1 ujal,eleinte fajt utana mar nem,de ket uj meg tul sok volt neki.tobszor nekifodtunk hogy megtortenjen,meg is volt a behatolas lassan finoman vegul teljesen behatoltam,nagyon fajt a baratnomnek.kovetkezo alkalomkor is fajt de miutan behatoltam egeszen utanna mar nem fajt neki de en sem ereztem ugy ot.mikor megtortenjen harmadjara ujbol fajt neki es ilyenkor nem lehetek onmagam,maskep sem lennek egy allat de jol esne lassan egybol behatolni egeszen.mit tehetek?vagy milyen gumit ajalnatok mert a performance a durextol nem jon be nallam anyira kesleltet hogy nem elvezem el.2008. nov. 3. 20:42
1/2 anonim válasza:
Hű hát nekem kicsit zavarosnak tűnik amit leírtál, de megpróbálok vmi értelmeset kicsikarni magamból. Nos.. Általában a szűz lányoknak (a legtöbbnek) fáj az első pár alkalom. Tapasztalat.. Lehet hogy még a következő 2-3 alkalom is fog neki fájni, nem tudni. Mindenesetre legyen hosszú-hosszú petting, ne legyél türelmetlen, és ha fáj neki akkor kicsit lassíts a tempón. Tudom hogy jólesne már egy jó kufircolni, de ha tényleg szereted a barátnődet akkor képes vagy várni addig ameddig nem mennek majd simán a dolgok! Légy türelmes és sok sikert
2/2 anonim válasza:
Szia!
szerintem nem a gumi hátráltatt hanem az h a barátnőd közben "szenved", ne aggódj pár együttlét után jobb lesz..én a harmadiknál már el is tudtam élvezni:)DE ez mindenkinél más...ha 10 -15 sex után is fáj neki akkor sztem menjen el nőgyógyászhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!