Bystron Dániel kérdése:
Mért féltem enyire a barátnom?
Figyelt kérdés
14/f vagyok és 14 éves a barátnom is de ez nem lényeges.Szoval 2 napja azt mondta nekem hogy nagyon rosszul érzi magát hogy megy és lefekszik.Azota nem írt,nem hívott se semmi.Ma nagyon berezeltem hogy valami van szoval megírtam neki hogy féltem,feljott skypera és most kicsit hulyén érzem magam :S2011. okt. 27. 14:58
1/4 anonim válasza:
Ne érezd! Tök aranyos voltál. Ez így a normális.
2/4 anonim válasza:
Tudod mit gondolok erről? Szerintem a barátnődnek nagyon jól esett, nekem is jól esne, ha ilyenért írna nekem a barátom. :)
3/4 anonim válasza:
én is szoktam aggódni barátnőmér ha beteg vagy nemtudom mivan vele, nincs ezzel gond
4/4 anonim válasza:
Ne érzed magad rosszul édeees ha egy srác így aggódik a barátnőéért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!