En vagyok kulonos? Baratnom babaja 6hos es 3hetes. Ad neki bananos csokit, pastetomot, narancs es mandarin levet. A masik baratnom is azt mondja h o is fogja amikor ilyen idos lesz a babaja, en meg nem merem. En feltem csak igy?
Szia!
Nem, csak megfontoltabb vagy, a hozzátáplálást illetően :-) Ne aggódj! Láttam már olyat is, hogy a 3 hónapos kisfiú rántott csirkecombot majszolt...Szó szerint, nem lett semmi baja.
Attól függetlenül én is majd a 6 hónapos kor utáni apránkénti hozzátáplálást fogom alkalmazni.
31 hetes kismama
Szerintem mindenki másképp csinálja, nem feltétlen kell annak rossznak lennie. Nálunk is a családban már 4 hónapos kortól megy a hozzátáplálás, rengeteg gyerek van a rokonságban, s egyiknek sincs semmi baja, mind makk egészséges. Fél évesen már tehéntejből kaptuk a tejbegrízt, tejbe kenyeret, 10 hónaposan már szalonnát ettem. Sőt, a most 14 éves uncsitesómat még én etettem mikor olyan 10 hónapos volt, s nagynéném azt mondta nyugodtan adjak neki az én kajámból, csak előtte rágjam meg neki :S Most így vissza gondolva kicsit undorító, s ha bele gondolok én is így kaptam, de csak úgy ette a kislány az általam megrágott kaját :D Soha semmi baja nem volt.
Párom 1 éves koráig csak anyatejet kapott, s ami csak létezik, mindenre allergiás, sokáig kapott gyerekkorában rá injekciókat, rengeteget volt kórházba, a testvérei pedig állandóan betegek, kis soványak voltak gyerekkorukban. Szóval nem feltétlen lesz baja annak a gyereknek azért, mert korán kap rendes ételt.
De persze azt is megérti az ember hogy félted a babád, nehogy gondja legyen belőle. Ha adsz anyukád, anyósod véleményére, kérdezd meg tőle, ő annó nálad mikor hogy mivel kezdte, mikor mit adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!