Baj ha a 16honapos fiamnak turmixolva adom oda uzsira a gyumolcsot? Azért mert igy mindent megeszik:alma, korte és foleg a narancs, mandarin amit nem akar egészben.
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 16:34
1/5 anonim válasza:
Nem felétlenül baj,csak benne van a pakliban hogy ugy jársz mint az egyik rokonom gyereke aki még 2.5 évesen is álando hasmenéssel küszködött mert csak turmixolva volt hajlando megenni mindent,a szülök meg ráhagyták és ugy adták.
2/5 A kérdező kommentje:
Ma adtam neki igy elszor,és elgondolkodtam rajta h nem lesz e baj.Amugy nagyon szépen elrág mindent.Csak a gyumit nem akarja a savanyut foleg.Várom még a véleményeket
2009. nov. 23. 16:42
3/5 anonim válasza:
16 hónapos lesz a fiam, én is turmixolom neki a gyümölcsöt. Viszont főzeléket, tésztát, krumplit, kiflit, kenyeret, kekszet és még sorolhatnám nem turmixolom és szépen rágja, egyedül eszi (de a banánt is). nem hiszem, hogy pont a turmixolt gyümölcstől ne tudna később rágni.
4/5 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy ha egyébként szívesen eszik darabosat akkor nincs gond..mi is eszünk ugye gyümölcsturmixokat. Viszont mindig próbáld meg először egyben adni és ha nem jöhet a pép.:-) egyszer csak meg fogja szerintem a gyümit is enni egészben csak ki kell várni.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben:)köszi
2009. nov. 24. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!