Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudhatnam meg hogy...

Hogyan tudhatnam meg hogy szuz-e meg a baratnom az nelkul hogy megkerdenem?

Figyelt kérdés
Szoval...Arol lenne szo, hogy megszeretnem tudni, hogy a baratnom szuz-e meg.Viszont nemis szeretnem konkretan neki szegezni a kerdest!Mi a velemenyetek?Ti mit tennetek?Ha kerhetem vaalmi hasznalhato es normalis otleteket irjatok:) Koszonom
2011. máj. 26. 21:55
1 2
 1/17 anonim válasza:
46%

Ha nő vagy, vágd le a tökét, ha vérzik szűz, ha nem, akkor impotens, vagy nem...

Ha férfi vagy, akkor este amikor alszik, egy fagyasztott kolbászt dugj fel neki, és ha piros, és sült kolbászt kapsz vissza szűz, vagy nem...

2011. máj. 26. 22:00
 2/17 anonim válasza:
Nívópálcát dugsz fel neki. Ha visszafelé megakad a végén lévő bemélyedésben, akkor van szűzhártyája.
2011. máj. 26. 22:01
 3/17 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg tőle, de csak finoman, hogy volt-e már valakivel közelebbi kapcsolatba, esetleg testi aktusba.
2011. máj. 26. 22:02
 4/17 anonim ***** válasza:
Próbáld meg bedugni neki. Akkor tuti kiderül.
2011. máj. 26. 22:03
 5/17 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb, ha megkérdezed tőle:) akár olyan beszélgetést provokálni amikor véletlen rátudsz kérdezni. A másik módszer amikor a te megítélő képességedet előveszed. Egész pontosan a viselkedéséből kiveszed.
2011. máj. 26. 22:03
 6/17 anonim ***** válasza:
Travoszán pálcával mérd fel a kiberenetikus készletét,ha igen akkor nem,ha piros,akkor válts zöldbe,de ne keljen kétszer mondanom
2011. máj. 26. 22:11
 7/17 anonim ***** válasza:
87%

Ha az, megkér szex előtt, hogy légy gyengéd és óvatos.

Ha nem, úgy megkúr, hogy eltörik a farkad :D

2011. máj. 26. 22:12
 8/17 A kérdező kommentje:
Koszonom vaalszaitokat. A viselkedesebol hogyan tudom leszurni?
2011. máj. 26. 22:31
 9/17 A kérdező kommentje:
Esetleg Ujalaskor hogyan lehet eldonteni?pontosabban hol van a szuzhartya?
2011. máj. 26. 22:43
 10/17 anonim ***** válasza:

A szűzhártya a hüvelybemenetnél van, ha van.

De ne azt tapogasd. Ha már szexeltek és benne van akkor tök mindegy h szűz-e. Nehogy már ezen múljon bármi is.

Elégítsd ki, figyelj rá, légy gyengéd, simogasd, figyeld a jeleit, kommunikálj vele. Engem soha nem érdekelt, hogy szűz-e a lány. Szeretne együtt lenni veled? akkor legyetek együtt. Inkább azon agyalj, hogy juttasd el a csúcsra... :)

2011. máj. 26. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!