Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudhatnam meg hogy...

Hogyan tudhatnam meg hogy szuz-e meg a baratnom az nelkul hogy megkerdenem?

Figyelt kérdés
Szoval...Arol lenne szo, hogy megszeretnem tudni, hogy a baratnom szuz-e meg.Viszont nemis szeretnem konkretan neki szegezni a kerdest!Mi a velemenyetek?Ti mit tennetek?Ha kerhetem vaalmi hasznalhato es normalis otleteket irjatok:) Koszonom
2011. máj. 26. 21:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
dee őszintén. mér nem tudod megkérdezni? én megkérdeztem barátnőmtől, és meg is válaszolta. mi ezen olyan nagy dolog?
2011. máj. 27. 00:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha őt nem akarod megkérdezni,kérdezz meg MINDEN MÁS FÉRFIT A VILÁGON.Más,100 % módszer nincs.
2011. máj. 27. 03:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Furkó Lurkó... miért hiszed, hogy minden férfi igazat mondana? És mi van a szellemileg beszámíthatatlanokkal?
2011. máj. 27. 04:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok... és ha nem is férfival.... :-D
2011. máj. 27. 04:37
 15/17 A kérdező kommentje:
(Elozo)naaah aze annyira nem:P:)) remelem..............
2011. máj. 27. 07:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne olyanokból indulj ki, hogy ujjazásnál érzed-e a szűzhártyát és ilyenek, mert a szűzhártya, mint a neve is mutatja, hártya. Tehát vékony, rugalmas anyag, ami sportolás vagy tamponhasználat közben is megrepedhet, elszakadhat, de attól függetlenül, hogy elszakadt-e, ha pénisz nem volt a hüvelyében, szűz a lány.

Miért nem mered megkérezni? Egy kapcsolatban nagyon fontos a kellő bizalom, ha ez hiányzik, nagy baj van! Ha pedig a lány mondta, hogy szűz, de nem hiszed el, ott is baj van..

16/L

2011. máj. 28. 16:49
 17/17 A kérdező kommentje:
ertem. nem meg nem kerdeztem meg visoznt eben igazad van!ha egy kapcsolatban bizalom nincs nem er semit az eegsz.....en megbizom a paromban:) (koszonom a hozzaszolasod!)
2011. máj. 28. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!