A baratnom 2 napja vesztette el a szuzesseget velem. A kerdesem csupan annyi. : a szuzhartyaja mar nincs meg, mivel ujjazassal atszakadt neki. Mi a baj?
Tehat miert volt az az elso alkalomkor, hogy amikor beakartam dugni a 2 ujjamat neki, aztmondta, "faj". Pedig volt elojatek, nedves volt. Nem teljesen, de nedves. Es amikor en hatoltam bele lassan, akkor csak egy ido utan mondta, hogy "faj".
Mi lehet a baj?
hát az a baj, hogy hiába szakadt át a szűzhártyája, még akkor is szűz.
egy picit tarthat is tőle, hiszen új dolog, ettől is fájhat. majd belejön. próbálkozzatok:)
az igazsag az, hogy eloszor egy ujjal probalkoztam, aztan jott a ket ujj, de kozben hasznaltam az ujjazaskor is, es a kozosuleskor is sikositot.
Baratom azt a tanacsot adta, hogy szanjak a tagitasra tobb idot...
Az igazat megvallva, mikor ujjazni kedzem, es szethuzom a puncijat, latom, hogy a puncijanak az also reszenn feszul valami...tutit nem a szuzhartya...tudom! de akkor mi? az normalis? azzal ne torodjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!