A barátom 17éves. Én 13 vagyok. Ő már nem szűz, ezért egyre olyanabb kérései vannak. Miket csinálhatok ami nekem is még a határon belül van, de neki is elég?
bátyám 19 éves, 17 évesen volt 13 éves barátnője. de ő tényleg bizonyította, hogy szereti, várt 2 évet a lánnyal, tökéletes volt a kapcsolatuk, tesóm sosem kért OLYAT... azt mondták mindketten hogy az első nagyon jó volt, a lány már 15 és fél éves volt, tesóm akkor lett 19.
L/17
oh már bocsi, 14 éves korukban a lányok 40%a már nem szűz. akkor a 15,5 miért olyan durva? 15 évesen már én sem voltam szűz, és ha valaki már készen áll rá, miért ne tehetné meg?
viszont a kérdezőn látszik, h csak a pasija erőlteti és fingja nincs erről az egész dologról. hát ez van
miket csinálhatsz?
mondjuk ird meg a matekleckéd, tanulj idegen nyelveket.
Pihenésképpen pedig kapcsold be a Cartoon networkot, este pedig tv maci, utána pedig alvás kislányom !
hova jut ez a világ a jokurv*életbe ??!
csillagom 13 évesen tényleg nem a gésaszakmát kéne áttanulmányozni,de úgyis ha a beteg emberek által felsorolt pettingszerűség valamelyikét akár csak megpróbálod megtenni a barátoddal,vége lesz mert már előtte neki rég felállt rád,tehát ha még jobban ingerled tuti hogy nem szüzen fogod elhagyni azt az ágyat,ami persze nem baj,csak hogy a lelked közepén egy világméretű lyuk fog tátongani,és életed végéig bánni fogod az egészet,talán tovább is.És hiába mondod hogy te a felnőttesen gondolkodó és kinéző emberke aztán már rég megérett az ilyesmihez hazudsz.Ha tudni akarod én is ilyen voltam,és nem egy felnőttnek osztottam az észt,még se fordult meg a fejemben hogy valaha is visszaélek az adottságaimmal,mert a lelkem gyerek volt,ahogy a tied is az,és ezt egy 17 éves fiú rohadtul nem érti.Ajánlom hát hogy ne nagyon kezdj bele súlyosabb pettingbe,mert annak 95% hogy szex lesz a vége.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!