Miért vagyok 12 évesen fiatal a szexhez?
Február 2-án leszek 12 éves,és elég korán érő típus vagyok, fél éve van egy barátom, aki most 14,és szerelmesek vagyunk egymásba,de tényleg.Viszont ezen az oldalon mindenütt azt olvasom, hogy 11 év nagyon korai,és lelki törést okozhat.De én úgy érzem,attól lesz lelki törésem, hogy nem fekszem le vele.:-DTestileg is érett vagyok szerintem,másfél éve menstruálok,és már attól nedves leszek ott lenn, hogy meglátom a barát
om.:-D maszturbálni is szoktam,és közben rágondolok.És természetesen védekeznénk is óvszerrel.nagyon akarom, szerintem jobban,mint ő.:-D
köszönöm,ha válaszoltok:
A.L.
Én 12 évesen m ég azzal sem voltam tisztában, hogy nő vagyok:-) Szeritnem is korai, legalább 16 évet javaslok, hogy addig érdemes várni.
De te valóban "érettnek" tűnsz, és ha nagyon akarod, úgyis meg fogod tenni. Ha már felizgat a gondolat is és nedves leszel, akkor valóban affelel fejlődik a szervezeted, hogy kezdesz alkalmassá válni az aktusra.
De ne felejtsd el, hogy a szex nem a testiségről szól, hanem az érzelmek kinyilvánítása. Ehhez érzelmileg kell felnőni.
A lényeg, hogy ne bánd meg, és védekezz.
Próbáljatok eleinte inkább csak pettingelni, izgatni egymást közösülés nélkül.
Bármit lehet, csak közösülni nem.
Van szátok, kezetek, játszatok ezzel egy darabig, és meglátjátok...
Én örülnék, ha megírnád, mi hogy történt és hogy érzed magad.-)
Nem attól leszel érett a szexre, hogy menstruálsz már 1,5 éve, és nedves leszel, ha meglátod. Ez normális folyamat. Akkor leszel érett a szexre, hogyha bátran azt mered mondani, hogyha terhes leszel, felvállalod az ezzel járó felelőséget. Márpedig elég hülyén nézne ki egy 13 éves anyuka.
Játszál, bulizzál, még nagyon kicsi vagy. Ráérsz ezzel még úgy 5 év múlva foglalkozni.
Másrészt, ha most elkezded, nagyon hamar ki fogsz égni, és mire 20 leszel, már unni fogod az egészet.
Várj vele!
Amúgy egy 14 éves kisfiú amúgy sem sokat tudna neked adni, hisz még ő is gyerek, mint te.
Elolvastam a kérdést, a hozzászolásokat is, és a hozzászolásokkal egyett tudok érteni, csak szerintem felesleges, mert igy is ugy is megfogja tenni, ezt ti is tudjátok.Az emebr ilyen kérdésben hiába kér tanácsot ugy is a saját feje után fog menni. Így én csak azt mondom az egészre hogy nem értem.
nem értem hogy a fene történt a világgal az elmult 5 évben.
nem értem hogy mire jó ez hogy gyererkek 11-14 évesen szexelnek. mi lesz majd 5 év mulva 5-6 éves gyerekek fognak itt feltenni ugyanilyen kérdéseket? " figyeljetek 5 éves vagyok van egy 7 éves barátom ,szeritnetekkorai lenne lefeküdni vele?" Bocs kedves kérdező de nekünk a te kérdésed olyan mint neked az én 5-6 éves kérdésem, mert leeht 5 éve mulva majd te fogsz meglepődni és azt fogod mondani hogy 5 évesen? éncsak 12 évesen kezdtem. szerintem nagyon gáz, már maga a kérdés is amit feltettél. Elöször is a fiúk késöbb érnek, nekem 16 éves koromba mikor láttam hogy a barátnőm már többet akar, sosem mondta csak éreztem hogy ő jobban felvan rá készülve, pedig nem is beszéltünk róla csak éreztem hogy nagyon közel vagyunk már hozzá, és én még nem vagyok kész erre, és inkább szakitottam vele. és az a gond hogy ha te ezt 12 éves korodban megteszed majd ha 17 leszel és komolyabban fog érdekelni egy srác, már olyan szinten látszani fog rajtad a multad, hogy nem fogsz már kelleni senkinek, max arra hogy jól megdugjanak, de akkor már te ettől nem leszel boldog, mert lelki dolgokat is akarsz majd, de akkor már késő lesz, és akkor fogod azt mondani hogy bárcsak ne tettem volna meg 12 éves koromban. tudom hogy most nem érted hogy mi az összefüggés a két dolog között, hát elmondom, az hogy aki 12 éves korában kezdi a szexet a 16-17 éves kor helyett, az már 16-17 éves korára kiélt lesz, és megfog rajtad látszani és senkinek nemfogsz már ugy kelleni. ennyi. bocs mindenkinek ha kicsit primitiven fogalmaztam de feldühit ez az egész.
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?Meg annyira gyerek vagy,inkabb azt kene elvezd es nem a szexet!En 19 evesen vesztettem el a szuzessegem amit a mai napig nem bantam meg,pedig elhiheted nagyon sok fiu orult volna,ha megkap.Emlekszem a gimiben azokat a lanyokat,hogy kinevettek akiken mar vegig ment a fel iskola.Engem pont azert akart mindenki,mert erdekes voltam szamukra es tudtak,hogy engem nem konnyu megkapni!Erted mit akarok mondani?Hidd el annal ertekesebb leszel,ha nem ugrassz az elso szora!Tudom,nem sokat er az En szavam,de kerlek varj meg ezzel es terjunk vissza erre kb.2 ev mulva!
Udv.egy joakarod!
Figyelj, ha esetleg terhes maradsz 12 évesen (mert a gumi nem véd 100%ban) akkor mti teszel? A gyereket intézetbe adják, a szüleid nyakára meg a rendőrség fog járni, hogy hogy engedhették ezt neked! Na ezt szeretnéd? Vagy téged is bedugnak egy javitóba és akkor vége a nagy lehetőségeknek az életedbe (középsuli, fősuli, meló, stb) Tudom, most még ilyenek baromira nem érdekelnek, csak hogy te is a menők közé tartozz a suliban. De hidd el nem ciki szűznek maradni 17 évesen sem! Én annyi voltam és most 24 vagyok. Kiszámolhatod hány éve volt már... És nem bántam meg! Próbáljatok valami más programot kitalálni a barátoddal. Az is jó szórakozás lesz, és addig sem jár az eszetek a szexen! :)
kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!