Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tanácsra lenne szükségem,...

Tanácsra lenne szükségem, alább több infó?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik, egy 17 éves csajjal fogom elveszteni a szüzességem, aki már elég tapasztalt. Nem párkapcsolat, nem tudja, hogy szűz vagyok, csak kaland lenne. Olyan fiúk/lányok véleményére vagyok kíváncsi, akik már voltak hasonló szituban (tapasztalt csaj, kezdő srác):

- elmondjam-e neki elötte, vagy utána, vagy soha?

- nem lesz-e ciki, ha kiderül, hogy kezdő vagyok?

- gumival csináljuk? (szed gyógyszert)

- milyen pózban lenne a legjobb?

- az első menetet próbáljam húzni, vagy inkább a másodikra térjünk át hamar?

- próbáljam az elején kielégíteni, hogy ne legyen csalódott?

- hány menet az átalgos?

- mit tehetek, hogy ne bukjak le?

kort és nemet is irjatok, illetve ha van saját tapasztalat, az aktuális saját + partner kort és sztorit/tanulságot is légyszi.

thx!!!

20/F

2010. jún. 15. 12:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Semmiképpen ne játszd el hogy tapasztalt vagy, mert nagy lebőgés lesz. MOndd el őszintén hogy szűz vagy, mert ha nem tudja, olyan dolgokat fog elvárni, jogosan, amiről fingod sincs, és ez lesz az igazi ciki. Az nem gáz hogy még szűz vagy.
2010. jún. 21. 13:21
 12/13 anonim ***** válasza:
esze sincsen dúgd meg jól!
2010. jún. 21. 14:43
 13/13 anonim válasza:
úúúgyis kibukik a dolog:D úgy gondolod h képes leszel elsőre egy akár 30perces menetre is?:D aligha...
2010. jún. 21. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!