Azok a lányok akik korán 15 vagy alatta vesztettétek el a szüzességeteket hány éves pasival csináltátok? Főleg a 12-16 éves lányok válaszát várom. (tudom 12. szomorú de manapság divat ebben a korban is, de nem mindegy, hogy hány évesel.
Hülyén hangzik a kérdés, de sokszor tapasztalom a középiskolában, hogy a 14 éves csajnak (csajoknak) 25-30 éves pasival vannak "együtt".
Az egyik 14 éves osztálytársnőm most esett teherbe a 19 éves pasijától. Órákra se járt be mert lógott, s kirúgták. Rá egy hónapra kovász került a cipójába, s a pasi faképnél hagyta. --> Ez jó azoknak a lányoknak akik 10 évvel odősebb pasikkal élnek nemi életet?
Kort, nemet, s ha van hasonló történet azt is írjatok légyszi.
pasik váaszát is várom, de oylat ne, hogy 20 vagyok a csajom 8...
statisztikai alapon menne, hogy kiderüljön, mikor leszk abban a korban, hogy lefeküdhesssek egy csajjal, mert a lányok sose korabeliekkel kezdenek.
én 15 voltam, a barátom 17, és azóta is együttvagyunk, nem bántam meg.
16/L
én 14. előtt 2 nappal veszítettem el....
a pasim akk 17 volt
igazából nm bántam meg
16/L
Én 15 éves voltam, a barátom 17 (ő volt eddig az egyetlen). Azóta már szakítottunk, de nem bántam meg semmit. :)
16/lány
én 14 voltam és akkor volta srác 19dik szülinapja...azthiszem
15/l
(előző vagyok)
és kicsit megbántam...csak szorakoztunk egymással részemről csak kíváncsiságvolt...és jónagyot csalódtam..azóta nem is találkoztunk...ő volt az első és egyenlőre az utolsó is...de másodjára már nem leszek ilyen hülye és megvárom a szerelmet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!