DIPLOMÁS SZŰZ! Elkeserítően és szánalmasan hangzik ugye?
Figyelt kérdés
Vágyok a szerelemre csak nem jön.:( Fiú vagyok, kort nem mondok.2010. jún. 4. 20:20
21/29 A kérdező kommentje:
Jártom bulizni a középiskolai évek alatt is, meg a főiskolai alatt is, ismerkedtem, próbálkoztam az interneten is és nem hajlandó jönni.:S
2010. jún. 7. 11:05
22/29 anonim válasza:
Én többre értékelek pl. egy 30 éves diplomás, jól kereső, gazdag, udvarias, rendes férfit, mint egy 16 éves baseballsapkás, deszkás, egész várost végigkúró kis férget.
17/L
23/29 anonim válasza:
Én is diplomás vagyok, van állásom, normális vagyok, nem bunko.. mégsincs barátnőm :(
F25
24/29 anonim válasza:
gépész, infos, villamos szakokon rengetegen maradnak szüzen.igazábol ez szokványos jelenség, hisz sokat kell tnaulni, el vagy szigetelve a nőktöl.az iskolát kellene ezért romba dönteni, vagy pár nöt kinyiffantani csak ugy figyelemfelkeltés képpen.nekem 3 év egyetem után elöször jött össze, hogy két csajjal mehessek buliba, amit hogy összehozhassak, ráment az egész félévem.aki tapasztalatlanul kezdi az ilyen egyetemeket sok jóra nem számithat.depressziora, álmatlan éjszakákra, motivácio nélküli mindennapokra inkább.
25/29 anonim válasza:
érettségi, OKJ-s szakma, és van egy gyönyörű barátnőm :D na?
22/F
26/29 A kérdező kommentje:
Mit na?
2010. jún. 22. 14:49
28/29 anonim válasza:
A diplomád nem függ össze nagyon azzal, hogy szűz vagy.
Lehetnél 25 éves szakmunkás is, ha szűz vagy, ugyanolyan mint diplomásan.
29/29 anonim válasza:
Azóta sikerült elveszteni? Beszarás, még láttam is hogy válaszoltam ide 6 éve. Én most fogok diplomázni, azért is találtam rá a kérdésre most. Addigra nem bánnám, ha összejönne "teljesen" is. :D Amúgy az utolsó írta itt le egyedül a lényeget, őrület mekkora álszent burok van itt ezen a témán. Ha mindenki így vélekedne, a valóság is mást tükrözne. Könnyebb ismerkedni, mint gondolnád. Egy, vagy két haver elég, és nyugodtan belátogathatsz mindenhova. A gólyák amúgy is nyitottak, mi harmadévesen a pázmányosok gólyahajójára kukkantottunk be, úgyse tudta senki hogy kik honnan vagyunk, és ismerkedtünk ezerrel :D Továbbá vicces, mennyien azzal jöttek, hogy "a tanulásra volt időd, azzal megalapoztad az életed" na kéremszépen, kedves gyakoris szűzpárti fórumozók, ilyen nincsen! Teljesen mindegy, mennyi dolgod van, a szociális magánszféra mindig kell, különben cseszheted a "jó munkát", el fogsz laposodni passzív létforma leszel, nem fogsz "tanulni" sem. A vezérigazgatóknak is van családja, és ők is mennek kirándulni, és ők is tv-znek és isznak is. Ez az élet egyik nagy hazugsága, hogy "valami helyett valamit".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!