Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Észrevettétek mennyire szánalm...

Észrevettétek mennyire szánalmasan drága a csirkeszárny?

Figyelt kérdés
Régen még emlékszem a mellből is vágtak hozzá, most pedig már csak szó szerint csont és bőr...
2011. febr. 3. 17:42
1 2
 1/11 doboszoli ***** válasza:
80%

Valóban,majdnem comb áron van. Én mégis szeretem.

Jót szeretnél, vagy kiadósat/olcsót? Te döntesz.

2011. febr. 3. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagyon drága,de nem szánalmasan,hanem felháborítóan!Én meg arra emlékszek,hogy régen mennyire lenézték ezt a "húsfélét",és szégyellték azt,ha csak erre futotta a jövedelmükből.Most viszont már már drágább a csirkecombnál is,és örülhetnek az emberek,ha meg tudják fizetni.
2011. febr. 3. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát... az a hír járja, hogy drasztikusan emelik a csirkehús árát. Csak azt nem tudom, hogy az a sok szegény ember mit fog enni farhát helyett ha azt sem tudja megvenni.
2011. febr. 3. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
37%
Nem.
2011. febr. 3. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Nem lehet, hogy csak azért ilyen drága, mert "divatba jött"?

Reklámozzák a fűszeres csirkeszárnyat, meg a félkész, fűszeres verziót is, és elkezdték jobban venni.

Nem mintha, mi megennénk, tehát nem érint.

De remélem, nem azért, mert tényleg ennyire megdrágul a hús. :((

2011. febr. 3. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden szánalmasan drága, a havi bevételünk, meg szánalmasan kevés. :(
2011. febr. 3. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem foglalkozom az árával, mert imádom. És a far-hátat is. Telne combra is, de csak az ilyen csontos részeit szeretem, són szoktam megsütni, jól befűszerezve, olyan lesz, mint a grillcsirke.
2011. febr. 3. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:

Lassan "nemnormális" az amit a húsárakkal művelnek!

Nem csak a csirkeszárnnyal!

Hipermarket:A csontos-bőrös cs.mell drágább mint a filé!

A sertés köröm(aki szereti tudja milyen finom például kocsonyába főzve)500 ft felett/kg ,amíg a lapocka 800 ft!Hogy van ez?Az oldalas egy árban a combbal?

A halárakról nem is beszélve...!Stb.

Bocs,de belegondoltam,felháborodtam!:(

2011. febr. 3. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 doboszoli ***** válasza:
27%

Micsodaaaa? 500 fölött a köröm kilója? Én meg 350-ért kótyavetyélem el, megpörzsölve , füstölve?

"Strukturális reformot" fogok végrehajtani az árakban.

2011. febr. 4. 05:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Csirke, pulykahús a közeljövőben kb. 40%-al fog drágulni a takarmányárak emelkedése miatt. Csak mondom, érdemes bevásárolni, aki tud, és lefagyasztani, mert rohadt drága lesz nemsokára.
2011. febr. 4. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!