DIPLOMÁS SZŰZ! Elkeserítően és szánalmasan hangzik ugye?
Nem gáz.Viszont tudod mi a gáz?
Az h a diplomáddal kérkedsz.Miért nem lehetett úgy kiírni a kérdést h 23éves szűz??????
Miért kell az egyetemistáknak minden helyen hangsúlyozniuk h ők azok???????????
Tudod az ilyen nagyképű önelégültek miatt utálják sokan őket.
Na meg a másik hozzászólás h diplomával is elég nehezen lehet elhelyezkedni meg a 8 osztály.
Kérdem én csak 8 osztály meg diploma létezik?Mert úgy vezsem észre h a diplomások szemében igen.
Nekem van sok haverom diplomával és én a szakmáimmal(festő őműves hegesztő)sokkal könnyebben és jobb pénzért szerzek melót mint ők.
Szóval igen nehéz elhelyezkedni diplomával.
És h miért????Egy mérnöknekm orvosnak lesz munkája.De aki elvégez egy jogot vagy bölcsészt vagy tököm tudja milyen büfészakot az ne csodálkozzon ha nem talál állást hiszen már így is Dunát lehet velük rekeszteni.
Halihó!
Én is ebben a cipőben jártam azóta eltelt 2év és úgy néz ki, hogy a 2. barátnőmben megtaláltam életem párját! Szerintem nem gázos, ha kellesz valakinek akkor úgy is lépni fog, de azért jó ha nyitott szemmel jársz!
Szia szerintem több vagy mint 23..25körül tippelnélek.
Nekem igen is tetszik,hogy diplomás vagy és ha kérkedsz vele az is király..mert nem vagy olyan buta és pampogó mint egyes kommentelők szakközeppel,gimivel,esitvel és végül 8általánossal.
Gondolom itt arra értetted hogy még egyetem alatt sem sikerült elvesztened,lehet fiús szakmát csináltál ahol nincs sok nő.De nem,nem gáz,van ilyen:DÉn jövőre leszek egyetemista és még szűz vagyok..húha,szerintem nem vesztettem sokat.
Ne hallgass a 15éves ribanc korosztályra.Ne haragudj de szánalmasakXD most lesznek gimisek,de már itt fújjognak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!