Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » DIPLOMÁS SZŰZ! Elkeserítően...

DIPLOMÁS SZŰZ! Elkeserítően és szánalmasan hangzik ugye?

Figyelt kérdés
Vágyok a szerelemre csak nem jön.:( Fiú vagyok, kort nem mondok.
2010. jún. 4. 20:20
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
25%

Nem gáz.Viszont tudod mi a gáz?

Az h a diplomáddal kérkedsz.Miért nem lehetett úgy kiírni a kérdést h 23éves szűz??????

Miért kell az egyetemistáknak minden helyen hangsúlyozniuk h ők azok???????????

Tudod az ilyen nagyképű önelégültek miatt utálják sokan őket.

2010. jún. 4. 20:48
 12/29 anonim válasza:
0%

Na meg a másik hozzászólás h diplomával is elég nehezen lehet elhelyezkedni meg a 8 osztály.

Kérdem én csak 8 osztály meg diploma létezik?Mert úgy vezsem észre h a diplomások szemében igen.

Nekem van sok haverom diplomával és én a szakmáimmal(festő őműves hegesztő)sokkal könnyebben és jobb pénzért szerzek melót mint ők.

Szóval igen nehéz elhelyezkedni diplomával.

És h miért????Egy mérnöknekm orvosnak lesz munkája.De aki elvégez egy jogot vagy bölcsészt vagy tököm tudja milyen büfészakot az ne csodálkozzon ha nem talál állást hiszen már így is Dunát lehet velük rekeszteni.

2010. jún. 4. 20:52
 13/29 anonim ***** válasza:
54%
egyáltalán nem gáz :) az sokkal inkább, h a 15 évesek szerint az :S
2010. jún. 4. 20:56
 14/29 anonim válasza:

Halihó!

Én is ebben a cipőben jártam azóta eltelt 2év és úgy néz ki, hogy a 2. barátnőmben megtaláltam életem párját! Szerintem nem gázos, ha kellesz valakinek akkor úgy is lépni fog, de azért jó ha nyitott szemmel jársz!

2010. jún. 4. 20:56
 15/29 anonim ***** válasza:
Figyelj csak, miért hangzana elkeserítően? Akkor elkeserítő, ha Te annak fogod fel. Másokkal meg nem kell foglalkozni. Egyébként az én számomra nem hangzik elkeserítően. Le van írva valahol törvényben, hogy már tiniként el kell a szüzességet veszíteni? Ugye, hogy nincs. Mindenki akkor veszíti el, amikor lesz hozzá partnere és kész. Az hogy, hogy 23, vagy kicsit idősebben is szűz vagy, nem azt jelezi, hogy "gáz" lennél, vagy baj van veled. Hanem sok számtalan más dolgot jelezhet. Például: a. ahogy már írták is, sokat tanultál, és nem volt időd ismerkedni. b. nem fekszel össze minden ribanccal, és még nem jött össze olyan lány, akivel olyan komolyra fordult volna a kapcsolat. c. egyszerűen még nem volt szerencséd, kicsit nehezebben ismerkedsz. Sosem tudhatod, mikor lesz olyan partnered, akivel lefekszel majd. Lehet, hogy épp a jövő héten fogsz megismerni ilyen valakit. Nem hangzik elkeserítően, mert nincsen benne semmi rossz, és bármikor változhat is. Persze ha te szeretnél már nagyon nemi életet, akkor számodra esetleg elkeserítő lehet. De akkor is lehet rajta változtatni. Ám épp olyan értékes ember vagy, mint a többiek. Tök mindegy, hogy szűz vagy-e. L/22
2010. jún. 4. 21:36
 16/29 anonim ***** válasza:

Szia szerintem több vagy mint 23..25körül tippelnélek.

Nekem igen is tetszik,hogy diplomás vagy és ha kérkedsz vele az is király..mert nem vagy olyan buta és pampogó mint egyes kommentelők szakközeppel,gimivel,esitvel és végül 8általánossal.

Gondolom itt arra értetted hogy még egyetem alatt sem sikerült elvesztened,lehet fiús szakmát csináltál ahol nincs sok nő.De nem,nem gáz,van ilyen:DÉn jövőre leszek egyetemista és még szűz vagyok..húha,szerintem nem vesztettem sokat.

Ne hallgass a 15éves ribanc korosztályra.Ne haragudj de szánalmasakXD most lesznek gimisek,de már itt fújjognak..

2010. jún. 4. 23:24
 17/29 anonim válasza:
Nekem is sikerült lediplomáznom és 100x többre mentem vele mint hogy azzal dicsekedjek h mindenkivel összefekszek.. majd 10 év mulva nézd meg a Te életed, és azokét is akik itt azt irták h gáz..
2010. jún. 5. 09:27
 18/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 5. 10:54
 19/29 anonim ***** válasza:
van ilyen... de mondjuk az egyik haverom 25 éves tök vagány, okos srác, és amikor mondta h még szűz akk akkorát néztem mint a ház... mert még az anyukámnak is jobban elhinném mint nki:-DxD nem gáz
2010. jún. 5. 21:15
 20/29 anonim ***** válasza:
miért lenne szánalmas? bár manapság furcsa, főként fiúk esetében, hiszen az egyetemi évek az ismerkedésről, csajozásról, pasizásról, bulizásról szólnak. itt nem azt akarom mondani, hogy a tanulás nem számít, de legtöbb hallgató vizsgaidőszakban tanul, szorgalmi időszakban pedig minden mást csinál. persze nem az a szép meg jó, ha mindenkivel összefekszik valaki, nem erre akartam kilyukadni, csak hogy így írtad, hogy diplomás, így egyből ez jutott eszembe. egyébként meg, nem elég vágyni a szerelemre, tenni is kell érte, menj bulizni, vagy rendezvényekre, barátkozz, ismerkedj, és majd jön a szerelem, ha jönnie kell, csak ne ezen görcsölj, hogy gáz vagy nem gáz, hogy szűz vagy.
2010. jún. 7. 06:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!