Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek, hány évesen...

Szerintetek, hány évesen érett rá az ember, hogy elveszítse a szüzességét?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert mostanság a fiatalok, már van aki 14-15 évesen elveszíti a szüzességét, és ez én szerintem, elég korai. Elméletileg is, és fizikailag is.
2010. máj. 28. 21:08
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Nekem a min. korhatár a 16 és csak utána akarom. Nincs értelme túl korán elkezdeni. Csak akkor érdemes belemenni, ha tényleg szerelmes vagy és felkészültél rá.

Ezt a linket mással kapcsolatban találtam, de sztem vannak benne tanulságos dolgok ebben a témában is. 13/L

[link]

2010. máj. 29. 23:02
 22/23 A kérdező kommentje:

sziasztok!

köszi a válaszokat. nekem nincs pasim x)

2010. máj. 30. 13:04
 23/23 anonim válasza:

Az azért nem teljesen igaz, hogy a mai fiatalok agyilag mennyire érettek.. kiakadtam ezen a világvége dolgon, azért 13 évesen sokkal jobban tisztában voltam a dolgokkal.

A kérdésre válaszolva: a leginkább attól függ, hogyan neveltek! Mennyi foglalkoztak veled, mennyire vagy tisztában a védekezéssel. Milyen példát látsz a szüleidtől..

A másik, milyen fiút fogsz ki! Aki szeret, és fontosak a te nézőpontjaid, érzéseid számára. Vagy olyan, aki elhalmoz bókokkal, akibe 1 hét alatt "szerelmes" leszel.. sajnos az utóbbiból nagyon sok van :S

Én biztosan várni fogok addig, ameddig találok 1 fiút akit szeretek, és ő is szeret!! Most 14 vagyok, lassan 15, a barátnőim közül szinte mindenki szűz, aki nem, az már min. pettingelt. (15-16 éves lányokról beszélek)

Szerintem mindenki akkor érett rá, mikor megtalálja az igaz szerelem.. Hülye az, aki azért fekszik le valakivel, hogy elmondhassa túl estem rajta.. :) Sok ilyet ismerek, sajnos.

2010. jún. 6. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!