Szerintetek, hány évesen érett rá az ember, hogy elveszítse a szüzességét?
Van aki 16 évesen olyan érett mint egy 26 éves, de nagyon ritka az ilyen...
Szerintem a 14-es korhatárt át kéne rakni minimum 15-re.
Akkor nem lenne ennyi hülye kérdés a gyakszin :D
És mielőtt leoltanátok hogy: "megint egy hülye felnőtt":
15/f =)
Teljesen egyénfüggö, szerintem azis ostobaság, hogy le nézik a 15 évest, ha egy komoly kapcsolatban lefekszik a barátjával...
Én 16,5 voltam, azóta is eggyüttvagyunk, de ha nem lennénk akkor sem döntenék máshogy :)
én barátnőim, 2012-ben akarják elveszíteni, decemberbe... -.- csak azért, mert "világvége". kérdezem tőlük: na, és honnan gondoljátok, hogy lesz rá egy alkalmas fiú? jah, és. kisfiúval akarjátok majd elveszíteni? mert 15-16 éves fiú. az nem valami nagy, nem?
nem azért mondom, hogy "kisfiú", hanem még sztem korai. x)
picikém el vagy tévedve :)
kisfiú/kislány = 2-10 éves korig
onnantól: serdülő,tinédzser,tini,fiatalkorú....
ahogy tetszik... és a nyakamat ráteszem hogy 17 évesen nem leszel szűz... nah puxx :D
a kérdező utolsó hozzászólása mindent elmond a mai fiatalok érettségéről (gondolom barátnőid is 13 évesek)
az meg másik dolog hogy a "bibliai időkben" 14 évesen szültek a nők, ma már teljesen más világot élünk. egy mai 14 évest még gyerekként kezelnek, ezáltal még semmi élettapasztalatuk nincsen. szerintem ilyen korban még nagyon korai elkezdeni nemi életet élni. én 16 évesen veszítettem el, bár nem bántam meg, mert komoly kapcsolat volt és szerettem a srácot, de így utólag úgy érzem korai volt...
20/L
"én barátnőim, 2012-ben akarják elveszíteni, decemberbe... -.- csak azért, mert "világvége". kérdezem tőlük"
Értelmes b.nőid vannak
Am.van pasid?
szerintem aki 12-13 évesen elveszti, az nem normális
akkor kell elveszteni, amikor már tudod, hogy mit csinálsz, valós szerelem van a háttérben
ez 16 éves kor előtt nem valószínű, de lehet
17-18 már normális
persze ha szerelmesek vagytok egymásba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!