Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek, hány évesen...

Szerintetek, hány évesen érett rá az ember, hogy elveszítse a szüzességét?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert mostanság a fiatalok, már van aki 14-15 évesen elveszíti a szüzességét, és ez én szerintem, elég korai. Elméletileg is, és fizikailag is.
2010. máj. 28. 21:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Van aki 16 évesen olyan érett mint egy 26 éves, de nagyon ritka az ilyen...

Szerintem a 14-es korhatárt át kéne rakni minimum 15-re.

Akkor nem lenne ennyi hülye kérdés a gyakszin :D

És mielőtt leoltanátok hogy: "megint egy hülye felnőtt":

15/f =)

2010. máj. 28. 21:16
 12/23 anonim ***** válasza:
én 16 évesen veszítettem el. a barátommal, akibe szerelmes voltam (illetve még vagyok:D), k féléve votlunk együtt, szóval a "körülmények" nagyon jók voltak. cseppet sem bántam meg, de úgy érzem, hogy fiatal voltam még ehhez
2010. máj. 28. 21:16
 13/23 anonim ***** válasza:

Teljesen egyénfüggö, szerintem azis ostobaság, hogy le nézik a 15 évest, ha egy komoly kapcsolatban lefekszik a barátjával...

Én 16,5 voltam, azóta is eggyüttvagyunk, de ha nem lennénk akkor sem döntenék máshogy :)

2010. máj. 28. 21:17
 14/23 A kérdező kommentje:

én barátnőim, 2012-ben akarják elveszíteni, decemberbe... -.- csak azért, mert "világvége". kérdezem tőlük: na, és honnan gondoljátok, hogy lesz rá egy alkalmas fiú? jah, és. kisfiúval akarjátok majd elveszíteni? mert 15-16 éves fiú. az nem valami nagy, nem?

nem azért mondom, hogy "kisfiú", hanem még sztem korai. x)

2010. máj. 28. 21:19
 15/23 anonim ***** válasza:

picikém el vagy tévedve :)

kisfiú/kislány = 2-10 éves korig

onnantól: serdülő,tinédzser,tini,fiatalkorú....

ahogy tetszik... és a nyakamat ráteszem hogy 17 évesen nem leszel szűz... nah puxx :D

2010. máj. 28. 21:24
 16/23 anonim válasza:

a kérdező utolsó hozzászólása mindent elmond a mai fiatalok érettségéről (gondolom barátnőid is 13 évesek)

az meg másik dolog hogy a "bibliai időkben" 14 évesen szültek a nők, ma már teljesen más világot élünk. egy mai 14 évest még gyerekként kezelnek, ezáltal még semmi élettapasztalatuk nincsen. szerintem ilyen korban még nagyon korai elkezdeni nemi életet élni. én 16 évesen veszítettem el, bár nem bántam meg, mert komoly kapcsolat volt és szerettem a srácot, de így utólag úgy érzem korai volt...

20/L

2010. máj. 28. 21:26
 17/23 anonim válasza:
A világvége-téma nagyon jó, mert azt kapsz meg, akit akarsz, arra hivatkozva, hogy használjuk ki az időt és töltsük boldogan. :D
2010. máj. 28. 21:27
 18/23 anonim ***** válasza:

"én barátnőim, 2012-ben akarják elveszíteni, decemberbe... -.- csak azért, mert "világvége". kérdezem tőlük"

Értelmes b.nőid vannak

Am.van pasid?

2010. máj. 28. 21:57
 19/23 anonim ***** válasza:
Az emberek átlagosan a születésüktől számított 157784 óra 37 perc és 48másodperc elteltével lesznek érettek a szexre.
2010. máj. 28. 22:44
 20/23 anonim ***** válasza:

szerintem aki 12-13 évesen elveszti, az nem normális

akkor kell elveszteni, amikor már tudod, hogy mit csinálsz, valós szerelem van a háttérben

ez 16 éves kor előtt nem valószínű, de lehet

17-18 már normális

persze ha szerelmesek vagytok egymásba

2010. máj. 29. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!