Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ki jár/t hasonló "cipőben"?...

Ki jár/t hasonló "cipőben"? Pls help!

Figyelt kérdés

Egy olyan lánnyal készülök elveszíteni a szüzességem, aki már kb. 10 pasival szexelt és állítólag elég nagy elvárásai vannak. Nem járunk, de ő benne lenne én meg már nagyon el akarom veszíteni. Nem tudja, hogy szűz vagyok, és nem is akarom elmondani neki, nehogy emiatt dobjon.

Mit tudnátok tanácsolni, hogy ne legyen ciki a dolog, ne jöjjön rá, illetve volt már valaki hasonló helyzetben - mi volt a tapasztalat utólag? (Lányok is írhatnak, akik tapasztalatlan srácokkal is voltak) Köszi! 21/F

2010. máj. 26. 12:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
pestre mész,hatvannál kiszálsz!
2010. máj. 28. 18:43
 22/28 anonim válasza:
90%

Kedves kérdezö!

Többszöri elolvasás után nöi szemszögböl nézve a dolgot...mivel köztetek nincsen semmi érzelem, nem jártok, így teljesen mindegy, hogy hogyan veszíted el a szüzességedet. Amit viszont minden fiúnak javasolnék, hogy elöször ismerje meg saját testét is akár naponta többször is...utána meg kellene nézni egy pár jó dvd-t . Amiböl meg lehet az orális dolgokat tanulni, és ha ügyes voltál akkor miután megismerkedsz egy lánnyal, akihez érzelmek is kötnek, akkor mindent bele. Nagyon javasolnám Pierre Roshan dvd-jeit, valamint egy pár masszázs technikát bemutató dvd-t is, amitöl szárnyakat kaphatsz te is, és a lány is akivel majd együtt leszel.

2010. máj. 28. 19:55
 23/28 anonim válasza:
90%
rá fog jönni, ha nem mondon el akkor is. egy tapasztalt nő ezt rögtön észre veszi. szerintem nem ciki, ha lemondon neki, még lehet hogy így érdekesebb is lesz... 30 L
2010. máj. 28. 20:47
 24/28 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ne olyan lánnyal veszítsd el akin már 10en átmentek, hanem aki megérdemli, és szereted.
2010. máj. 28. 23:08
 25/28 anonim válasza:
90%
Én négy pasinak vettem el a szüzességét. Látni lehet, hogy ki ért a nőkhöz, pláne az idősebbek körében. :-) Egyébként amit mondanak, hogy csak az a lényeg, hogy ne vegye észre, blabla, az nem válik be, mert akkor a helyszínen stresszelsz, hogy "úú, ugye nem veszi észre??"... A lényeg, hogy ne parázz! Fogd fel úgy a dolgot, hogy mindenki csinálja, ez az élet része! Nem nagy dolog! :-)
2010. máj. 29. 00:34
 26/28 pompidu ***** válasza:
Sztem ez ugy jön hogy mit kell csinálnod... Meg ugya a csaj is ad ki hangokat vagyis jokis visszajelzés ha jó hangos akk folytasd ugyanazt csak az a lényeg h ne es ki a ritmusból találd meg a tempódat és ennyi.
2010. máj. 29. 00:49
 27/28 anonim válasza:

11:08-as vok.

Én 19 voltam.Amikor már kezdett komolyodni a kapcsolat elmondta.

A korrigálás alatt azt értem,hogy ő tudja neki mikor jó,legyen ő felül és te tudsz magadra figyelni,így tudod tartani magad:)Legalábbis mi ezt csináltuk.És ő is rájött így a saját ritmusára elég hamar.

2010. máj. 30. 20:31
 28/28 anonim ***** válasza:
esze sincsen dugd meg jól!
2010. jún. 5. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!