Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ki jár/t hasonló "cipőben"?...

Ki jár/t hasonló "cipőben"? Pls help!

Figyelt kérdés

Egy olyan lánnyal készülök elveszíteni a szüzességem, aki már kb. 10 pasival szexelt és állítólag elég nagy elvárásai vannak. Nem járunk, de ő benne lenne én meg már nagyon el akarom veszíteni. Nem tudja, hogy szűz vagyok, és nem is akarom elmondani neki, nehogy emiatt dobjon.

Mit tudnátok tanácsolni, hogy ne legyen ciki a dolog, ne jöjjön rá, illetve volt már valaki hasonló helyzetben - mi volt a tapasztalat utólag? (Lányok is írhatnak, akik tapasztalatlan srácokkal is voltak) Köszi! 21/F

2010. máj. 26. 12:20
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
utolsó: köszi a választ, hány éves volt a csaj, és mekkora referencia listája volt? hogy szedted fel, vagy egy éjszakás volt? hogy érted, hogy "megálltál", nem ő volt felül? gumival csináltátok, mert azzal elvileg tovább lehet birni, nem?
2010. máj. 28. 10:47
 12/28 anonim válasza:
75%

Az én párom is szűz volt,mikor összejöttünk,én meg már elég tapasztalt.Mivel tudtam,hogy szűz,így nem vártam tőle 1 órás együttlétet és mindent megtettem,hogy jó legyen.

Szerintem mondd el neki,mert ha szeret,akkor ő korrigál amit tud.Am a párom akkor 22 volt:)

21L

2010. máj. 28. 11:08
 13/28 anonim ***** válasza:
75%
hosszu elojatek es ha lehet ne fekudjetek elso alkalommal, eloszor csak oral meg hasonlok. valassz olyan pozokat amikben a csaj iranyit (lovaglonak a variansai, felulve es o az oledben, stb)
2010. máj. 28. 11:39
 14/28 Tőkésréce ***** válasza:
75%

én meg 20 évesen veszítettem el olyan lánnyal, akinek már volt több éves kapcsolata is előttem. igaz, másnaposak voltunk , én el se tudtam élvezni, kb fél-1 óra után lekanyult... de az ő elmondása szernt volt pár orgazmusa, meg azt is mondta , hogy előttem más pasival nem is nagyon élvezte eddig a szexet. aztán pár hónapig együttmaradtunk, de csak a szex működött köztünk, aztán talált magának olyan pasit, aki szerette is...

szóval igazából az a lényeg, milyen a hozzáállásod, a tapasztalat kevésbé számít, ha örömet akarsz nyújtani az ágyban. ismerek olyan faszikat, akik szótárában az előjáték és nagyon a csókolózás sem szerepel, csupán a "dugás" náluk a nyerő. ha már így foglalkoztat a téma, ezt a színvonalat simán túlteszed, dugni meg mindenki tud: ki-be-ki-be...

2010. máj. 28. 11:41
 15/28 anonim ***** válasza:
85%
A lényeg, hogy ne tudja meg, hogy szűz vagy. Ez az 1 lényeg van, mert amint kiderül, rögtön dobni fog. Mikor helyszinen vagytok, nyald ki, simogasd, csókolgasd, ölelgesd, és mikor már olyan nedves, hogy magába kíván majdnem üvöltve, akkor gondolkodj el azon, hogy bele ne élvezz a puncijába, és készülj fel életed legjobb érzésére, amit eddig nem éreztél. Aztán a végén megmondhatod neki, hogy köszi h elvetted a szüzességem, miközben lájtosan a szádbaveszed a cigit...ennyi az élet öcsém :)
2010. máj. 28. 11:42
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
És mégis milyen "nagy" elvárásai vannak? Mert az oké, hogy 10 pasival volt,de lehet mind pancser volt. Én is voltam szűz pasival, nem mondta el, hogy az, de én észre nem vettem rajta! Keményen d*gd meg, és no para.
2010. máj. 28. 12:33
 17/28 A kérdező kommentje:
11:08-as: hány éves voltál akkor? nem zavart, hogy X pasi után ő szűz volt? mikor mondta el? hány alkalom után volt már olyan jó, mint az előző partnereid? mire gondolsz, hogy "tud korrigálni"? köszi, kicsit sok kérdés...
2010. máj. 28. 12:40
 18/28 A kérdező kommentje:
11:39-es: miért jobb, ha ő irányít, akkor nehezebben tartom vissza, nem?
2010. máj. 28. 12:41
 19/28 A kérdező kommentje:

11:42-es: jó forgatókönyv... pl: ha ő orálozik, akkor is kederülhet, hogy ő az első, nem? gumival csináljuk, ő szed tablit, vagy ink nélküle?

12:33: "állítőlag" szeret nagyokat élvezni... és min. 2-3 menet...

2010. máj. 28. 12:46
 20/28 anonim ***** válasza:
:DD Nagy fába vágtad a fejszét. Nem lenne jó "gyakorlásra" inkább egy "alíg használt"?? De azért sok sikert! Amúgy tuti nem égsz be!
2010. máj. 28. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!