Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek? 13 vagyok szóval?...

Szerintetek? 13 vagyok szóval? Bővebben lent

Figyelt kérdés
13 vagyok és van egy srác akibe nagyon szerelmes vagyok 15 szerintetek lefeküdjek vele??
2010. máj. 25. 22:25
 81/128 anonim ***** válasza:
100%

Az "egyépként" meg a "s*gg fej" komoly?? Ha igen, akkor úr*sten, azonnal írd le százszor, hogy egyébként meg hogy s*ggfej. (A csillagokat a moderátorok miatt voltam kénytelen betenni.)

Aki szívesen lefeküdne azzal, akibe szerelmes, az nem ribanc, az mást jelent.

De nem vagy rá érett, úgyhogy ne tedd! Vagy ha nagyon muszáj, legalább védekezzetek.

Nekem van egy barátnőm, aki 13 évesen vesztette el, ettől még normális a csaj. De nem túl büszke erre. Nem is volt szerelmes. Én 23 voltam (és szerelmes). Egyik se átlagos, de a barátnőm jobban bánja a 13-at, mint én a 23-at. Frusztrált voltam ettől persze, de tudom, hogy ez mindenkinél másképp jön ki. Veled biztos hamarabb megtörténik mint 23:) Nekem 17 évesen lett volna rá először lehetőségem, de k*rvára nem voltam rá érett, hiába voltam oviskorom óta mindig szerelmes, és hiába akartam 11 éves korom óta "nagylány" lenni. Az a srác meg hülye volt és hisztis.

2010. máj. 26. 01:31
 82/128 anonim ***** válasza:
hát ez nagyon értelmes volt,h kiirtad ezt a kérdést,kaptál csomo választ h ne feküggyé le vele,te ott visszaszologattál,aztán mondtad h najo mégse fekszem le vele xdd grat(Y)
2010. máj. 26. 12:19
 83/128 anonim válasza:
77%
kúrasd szét magad
2010. máj. 26. 12:32
 84/128 anonim ***** válasza:

Ne feküdj le vele!

még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy elkezdj nemi életet élni! bőven ráérsz még egy pár évet! Ha ő is szeret, meg fogja érteni, hogy még nincs itt az ideje, ha nem, akkor nem is szeret igazán. Ha most megteszed később nagyon meg fogod bánni! Gondold meg...

18/L

2010. máj. 26. 13:28
 85/128 anonim ***** válasza:
100%

89%-os

kamu volt a kérdés

2010. máj. 26. 13:30
 86/128 A kérdező kommentje:
Nahh Az utolsó télleg értelmes de mivan azokkal a lányokkal akik paáznak attol ha nem teszi meg és elhagya és elmondja mindenkink h Mien egy luze nem fekszik le senkivel és nem csinál semmit??e tél kiváncsi lennék mert ez sz*r
2010. máj. 26. 13:39
 87/128 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Nem tudtam,hogy manapság az a ribanc,aki NEM fekszik le valakivel. igen érdekes,hogy hova fejlődött a mai világ,az én időmben (24 vagyok ) ez pont fordítva volt.

Inkább büszke kellene legyél arra,ha mindenki megtudja,hogy nem fekszel csak ugy össze-vissza mindenki alá.

Kérlek,legyen eszed.

2010. máj. 26. 13:47
 88/128 anonim ***** válasza:
Ha erre lennél kíváncsi miért nem zt írtad ki? Miért kellett idáig eljutnunk? -.-
2010. máj. 26. 13:51
 89/128 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

13:28-as vagyok…

Bocsánat, nem olvastam végig mind a 9 oldalt, csak a kérdést láttam meg az első pár hozzászólást, tovább nem olvastam, így nem is tudtam, hogy kamu-e a kérdés.

De lényegében mindegy is, hiszen akár éles, akár kamu, akkor is így gondolom. Egy 13 éves lány (de fiú is) még nagyon fiatal ahhoz, hogy nemi életet éljen.

Nem vagyok idős, de én pl. 13 évesen még békákat gyűjtöttem, és nem azon gondolkodtam, hogy lefeküdjek-e valakivel vagy se… hogy most melyik a cikibb… ha 13 évesen valaki már nem szűz vagy az, ha valaki még 22 évesen az…

Szerintem ez mindenkinek egyéni… én úgy vagyok vele, hogy nem szabad elsietni, nem éri meg, egy életre tönkre tenni magad csak azért, hogy egy 13 éves gyerek-társaság befogadjon…

Nézd… én 18,5 éves vagyok, még szűz, és egy cseppet sem érzem cikinek. Egy majdnem megtörtént nemi erőszak után tudom, hogy ez nem játék… nagyon nem

18/L

2010. máj. 26. 13:59
 90/128 anonim ***** válasza:
100%
ja, feküdj le vele úgy 4 év múlva
2010. máj. 26. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!