Szerintetek? 13 vagyok szóval? Bővebben lent
Figyi nem az h muszály lefeküdni vele de szeretm meg minden és igy már elis men a kedvem tölle ilyn parasztok miatt
És mivan akkor 11kor huha mi bajom lesz??
Nekem csak a barátom létezik szal kocc nem szeretem a tejet hízlal és nm alszok ilynkor
De nagyon is szeretem és ö is engem és bámeddig várna rám
hmm xD
ez vagy kamu kérdés,vagy te nagyon butuska vagy:)
Én is 13 vagyok. Tudom magamról, hogy gyerek vagyok még, de azt is tudom, h ezt te sértésnek veszed. OK, nem vagy gyerek. De nem gondolod, hogy éretlen vagy még ehhez? Ha nem is testileg, de szerinted 13 éves(bocs, 14) korodban kellene eldobnod a szüzességed(mert gondolom, szűz vagy) egy olyan fiúért, akibe belezúgtál? Lesz még annyi fiú az életedben. 13 vagy 14 évesen szerintem egy normális kapcsolatra sem vagy érett, nem hogy a szexre. Neked csak ennyit ér a tisztaság? Jól esik, hogy leribancoznak? 16, 18 éves lányok írják, h szeretnének lefeküdni a barátjukkal, de éretlennek, felkészületlennek érzik magukat hozzá. Végül legtöbbször arra jutnak, hogy nem kell ezzel sietni.
Ha tényleg komoly ez a kapcsolat(vagy mi), akkor meg tudtok még vele várni. Én például nem 1 évet várnék a helyedben, na de mindegy, te úgysem hallgatsz senkire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!