Szerintetek? 13 vagyok szóval? Bővebben lent
Figyelt kérdés
13 vagyok és van egy srác akibe nagyon szerelmes vagyok 15 szerintetek lefeküdjek vele??2010. máj. 25. 22:25
21/128 anonim válasza:
feküdj le vele ha ettől jobb lesz neked nemhiszem hogy nem bírsz várni még egy évet viszont szerintem belőled tökéletes ribanc lesz...
fel se fogom mit akarsz 13 évesen?!?!
22/128 A kérdező kommentje:
Mért lennék gyerek?? az a hülye is meg mindegy na
2010. máj. 25. 22:31
23/128 anonim válasza:
Ha annyira ragaszkodsz hozzá, hogy lefeküdj vele, akkor meg mi a fenének kérdezed??
Gyerünk feküdj le vele, tedd tönkre az életed, hajrá, gratulálok...
24/128 anonim válasza:
bakker 14 évesen is GYEREK vagy még... az felett vagy tinédzser... és akkor még indig korai , főeg ennyi ésszel...
25/128 A kérdező kommentje:
De ez mért teszi tönkre az életem nem kibinám szal csak nagyon szeretem és nem tom szal kibirom csak kérdeztem
2010. máj. 25. 22:33
26/128 A kérdező kommentje:
Basszus nem vagyok gyerek na
2010. máj. 25. 22:33
27/128 anonim válasza:
Neked még babáznod kellene nem??? De nyugodtan tedd szét neki a lábad, lesz egy újabb abortusz vagy lány anya Mo-n.
28/128 anonim válasza:
Ha ne vagy gyerek elárulnád , mivagy? :D csak azt ne mondd hogy felnőtt :D
29/128 anonim válasza:
mi vagy ha nem vagy gyerek??
medvedisznóember? mert akkor már mindent értek...
30/128 A kérdező kommentje:
Babázni höhh persze mindenki azt hiszi h 16 vok nem nem akarok gyereket csak kédeztem de ha nem akkh tudok várni ha ennyi mindenki azt mondja akkor nem
2010. máj. 25. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!