Szerintetek? 13 vagyok szóval? Bővebben lent
Én még fizetnék is érte!
106/F
Sajnos a marikám már megpusztult.
feküdj le vele(:
szerintem megéri aztán meséldel
18 évesen se leszel felnőtt, nem leszel se önálló se semmi, 13 évesen azt mondod hogy nem vagy gyerek?
Azt se tudod mi az a szex, de már azt akarod csinálni?
Anyádat kéne agyonütni aki így nevelt!
Szia!
Tegnapelőtt 13:28-as és 13:59-es válaszoló vagyok…
Minden rosszindulat nélkül mondom, amit mondok… Tudod… szerintem neveléstől (is) függ, hogy egy gyerek milyen emberré válik, hogy milyen felnőtt válik belőle.
A normális nevelés nem azt jelenti, hogy a szülők mindentől féltik a lányukat. Üveggömbbe zárva esélye sincs egy gyereknek megtanulni, mi az a nagy betűs Élet. Ahhoz pedig, hogy teljes életet éljen, tapasztalatokra van szüksége. Néha hasra kell esnie, néha bele kell bukjon, néha nagyon kell fájnia, ahhoz, hogy megtanulja.
Lényegében értem, hogy mit szeretnél mondani, ám én egy kicsit átfogalmaznám. Ezt írtad: „Szerintem akit normálisan nevelnek óvnak mindentől az lesz egy kurv*…” Én úgy vélem, hogy a „valakit óvnak valamitől” kifejezés nem egyezik a „tiltják/féltik valamitől” kifejezéssel. Akit óvnak, az megtanulhatja az életet, megtanulja, hiszen elmondják neki, hogy minek mi a következménye. Akit pedig tiltanak valamitől, csak azt tudja, hogy valamiért nem engedik neki, ez izgatja és dacból „csak azért is” ki akarja próbálni.
Én így kívánnám átírni a mondatot: „Szerintem akit tiltanak mindentől, nagyobb az esélye, hogy felelőtlenül élje az életét, és belemenjem olyan dolgokba, amit később nagyon megbánhat…”
Visszatérve az előbb idézett mondatodra: Hogy érzed? Téged „normálisan” neveltek a szüleid? Tiltottak vagy óvtak?
Hmm… érdekes dolgok ezek.
Lehet, hogy felnőttnek érzed magad… ha így van, kérlek olvasd vissza ezeket a hozzászólásaidat mondjuk 4-5 év múlva. Amikor majd kezdesz felnőni, sok mindennel kapcsolatban másképp fogsz gondolkodni, akkor fogsz csak rájönni, hogy mennyire naiv gyermek egy 13-14 éves lány.
De ezzel semmi gond nincs, ez így a normális. Manapság minden 13 éves ilyen. Másokkal együtt Te is változol az idők során.
Ne hozz elhamarkodott döntést!
18/L
Igazából ez teljesen mindegy hogy mikor fekszel le vele. Csak vigyázzatok hogy semmi probléma ne legyen.
Jó szórakozást :D
16/F
hát b+ te is okos emberi lény vagy^-^
amúgy meg én is 13 vagyok és nem kéne lefeküdnöd.Am meg tuti hogy a csávó kihasznál szóval neki is gratulálok és ne kezd itt nekem a dumát hogy szeret meg minden.persze lehiteti veled.És te meg belemégy aztán meg otthagy egy csemetével a nyakadon.De tessék.ha neked ez kell.amúgy meg szüleid nincsenek?.esetleg többet kéne beszélni anyukáddal vagy apukáddal és akkor megváltozna a véleményed.Meg most 1 óra alatt hirtelen 13-ról felcseperedtél 14-re mi?De te életed én minek sóljak bele azt csinálsz amit akarsz.
de ha megteszed és egy gyerekkel a nyakadon fogsz itt irogatni vagy abrotuszra írsz gondolj arra hogy MI megmondtuk.
Amúgy meg szerintem kamukérdés de már csak a vicc kedvéért is leírtam a véleményem^-^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!