Szerintetek? 13 vagyok szóval? Bővebben lent
szerintem majd érzed ha itt az alkalom. de 14 év előtt biztos ne feküdj le vele. és védekezzetek ha már megteszitek. sok boldogságot.
16/F
hamár ilyen gazdag vagy remélem teherbe esel:)
és lesz 10kölyköd:)
de azt ugye tudod hogy nem egyszer kell és heloka, hanem többször innentöl kezdve:)
GYEREK VAGY MÉG.
hülyét csinálsz magadból mindenki rajtad röhög ne ronsd már el az életed.szégyen ,nemfogsz érdekes lenni a pasik szemében.
Nyugi!! Attólmég hogy azzal fekszel le akit szeretsz, nem leszel *va!! Habár télleg fiatal ez a kor, ha vágysz rá és télleg szívesen megtennéd, és nemcsak a pasid kedvéért akkor töllem megteheted...ezzel nem dől össze a világ!
akárhogy is döntessz sok sikert!! ^^
23:12
Te hülye vagy inkább nem is irtál volna nem lesz egy gyerekem se esetleg 1 29 évesen nincs közöd hozzá mennyi pénzem van nem vagyok cigány de te az vagy gondolom sőt majdnem minden cigányt utálok
utolsó elöötti a legjobb köszih
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!